Ahhoz, hogy ebből tényleg legyen valami, holnap szép napot kellene produkálni!
Az én céláram: 322-324, nem elérhetetlen, akkor tartaná magát a diagram is.
Viszont ha holnap vagy holnapután nem mozdul, akkor dobom, és végleg hagyom ezt a papírt...
Én arra úgy emlékszem,hogy BÉTre lépett,magas árfolyamon és ahogy a válságban az ingatlanok nagyot estek a tulajdonosok kivezették sokkal olcsóbban.Tulajok jól csinálták spekik megszívták.
Tavaly miért nem adtad el akkor? Februárban lett volna rá lehetőség. Az emelkedést azért várják sokan, mert ezen az árszinten már hatalmas sziget alakult ki és valamelyik irányba egészen biztos ki fog lőni. Mivel jellemzően long érdekeltek a hozzászólók és negatív kilátásokról még pletyka szinten sem hallani, ezért egyre izgatottabb a nép és emelkedést vár. Nem mellesleg friss tőke sem sok áramlott be az utóbbi időben amióta Guinea Bissau szintre esett az országkockázati besorolásunk...talán ez is változik.
Még 3 évet vársz és eladhatod nyerőben.
Hidd el a nagy lefelében csak azok vették akik abban bíztak,hogy visszapattan a papír.Vezérek is buktak a részvényen,mert likvidálták őket.Bizalom 0 lett.Ezt kell építeni újra.Miskolc és Győr már ennek a része.Ha itt többen azt látják-látjuk,hogy a cég nyereséges lehet,többen venni fogják tovább.A lényeg 1 részvényt akkor kell gyűjteni,mikor már az elszántakis dobálják és fundásan olcsó.A Pannynál most ez van.
Eddig én is eladásra biztattam,de 340 óta folyamatosan veszem.(Már 18e felett vagyok)Szerintem jöhet 1 lassú tartós emelkedés a papírban.
PANNERGY