"vetíti előre"
Hőszivattyúk fő alkatrészeire,azaz elektromos alkatrészek jöhetnek szóba ha környezetre ártalmas anyagokat tartalmaznak./de ez legkevésbé jellemző a szivattyúk esetében annál inkább a szélerőműveknél/
A kormányzat zöldpolitikájával elégedetlen Illés Zoltán a Népszabadságnak adott interjújában a napelem megadóztatása után újabb termékdíjak bevezetését vetíti előre. Állítása szerint a "Környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért" felelős államtitkárság által beterjesztett salátatörvény nem csak a napelemekre, hanem a szélerőművek és a hőszivattyúk fő alkatrészeire is termékdíjat vetne ki.
továbbra sem értem, h link és link között miért nem tudsz különbséget tenni...oksa, mind2 forrása a kbc...és akkor?
ez olyan mintha vmi ovis csoport leghülyébb gyerekével kéne társalognom, a kinek is van jobban igaza témakörben...dedó!
Ne haragudj de nem tudom ,hogy lehetsz olyan szerencsétlen,hogy nem tudsz regisztrálni a KBC-re. Részletesen leírja az érveket pro és kontra a felvásárlással kapcsolatban! Ez a cikk amit te bemásoltál annak a lecsupaszított változata,kiemelve a negatívumokat !
elolvastam amit bemásolt, a lényeget(!), ami annyi csak, h mennyi lehetne 1 lehetséges kivezetési ár...amit én kopiztam be, azért picit bővebb magyarázattal szolgál a prompt árfolyam jelenlegi szintjére...szal a mínuszolós haverjaid előbb meg kéne tanítani különbséget tenni információ és információ között...
béke! ;)
"Emellett a zuhanó olajár következtében az alternatív energiától is elfordultak kicsit, hiszen már kevésbé vonzó az olcsóbbá váló hagyományos energiaárakmellett."
Amikor ilyet írtam pár hete eme topikban (olcsó olaj keresztbetesz) akkor lehülyéztek:-))
PANNERGY