En is voltam KEG en, nekem is szimpi volt a nyomozo. Mi lett abbol. Itt a ner van a tuloldalon. Megis mit varsz? Elitelik majd Majert? Az csak egy bab.
Így van, hiába emberkedünk csak a láttszatát keltik hogy foglalkoznak az üggyel!! A pénzünket sohasem látjuk, töredékét sem. Alapítottunk perközösséget fogadott , fizetett ügyvéddel ,szart sem ért!! Én és sokan mások biztos nem utazunk több 100 kilométert egy kamu pár perces meghallgatás miatt, amit tuti azonnal kibasznak a kukába!! Ne legyünk már ilyen naivak!! Vegyük már tudomásul neres érintettségi ügy, nincs itt semmi keresnivalónk nem is lesznek felelősök!!
Oke, koszi az infot. A befektetett osszegre regesreg hideg vizet ittam mar, szoval azzal kapcsolatban semmi illuziom. Egyetlen celom a bunozo szelhamosok bortonbe juttatasa, es az MKB, esetleg.MNB "szakertoinek" felelossegre vonasa.
Szia! Én kb.2 hónapja tettem meg a feljelentést egy ismerősömmel 2 nap eltéréssel.Múlt hét szerdán voltunk meghallgatáson a Gyorskocsi utcában. Mindenkit be fognak hívni,csak sok a feljelentés.Telefonon fognak keresni,és egyeztetnek Veled időpontot,csak az a baj,hogy amikor hívnak magánhívást ír ki a telefon(nem ír számot),és az olyan hívást sokan nem veszik fel.Türelem ,fognak keresni,midenkit behívnak,aki feljelentést tett,azt mondták.Az a jó,ha sok ember van,mert akkor még több információt össze tudnak gyűjteni az üggyel kapcsolatban,csak mindenki mondjon el mindent ,amit tud.
Dettó ugyanígy két hónapja semmi. Szarnak ezek rá hogy rengeteg embertől rengeteg pénzt elloptak szándékos megtévesztés által. Szép lassan az idő homályában elvész az egész, és ezek a patkány férgek élik továbbra a világukat. Mit akarunk mi ,széllel szemben hugyozni!!?? Neres befolyásoltság ellen feljelentést tenni!!?? Magyar rohadt, aljas, tetves rendszer!!! Nem Amerika vagy nyugat hogy feleljenek a bűnösök teljes ingó és ingatlan vagyonukkal a károkozásért🤮
Sziasztok! Pontosan egy honappal ezelott tettem meg a feljeneltest, azota meg annyi reakciot sem kaptam ra hogy bööõ. Ez teljesen normal ebben a rendszerben? A feljelentest az ugyfelkapun keresztul tettem meg, es nyomatekosan megjeloltem benne az MKB-t es "szakertoit" is a szandekos, es kiemelkedoen nagy kart okozo megtevesztes miatt.
Rosszul hallottad, csak nekem írtak 120-an kb. a szöveg miatt. Ezeknek az embereknek legalább a fele (de inkább több) visszajelzett, hogy online megtették a feljelentést. Továbbá a kihallgatáson is úgy tájékoztattak, hogy nagyon sok feljelentés érkezett és pont az most a feladat, hogy a kihallgatásokat megszervezzék és lebonyolítsák. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem tett feljelentést, az ne tegye meg most. De igen. Viszont egyenesen a Gyorskocsi utcának címezze még ha vidéki akkor is.
És arról is beszéljen, hogy M.B.-nak "állítólag" nem volt tudomása a lélegeztető gépek beüzemeltetésért kapott 6 milliárdról, amit az IG tag (M.B. közvetlen munkatársa) "kiszervezett" a SAJÁT (!!!) cégébe, ellopva ezáltal az NYRT. befektetőitől a 6 milliárdos bevételt. Meg persze az is kérdés, hogy M.B. az évek óta fizetésképtelenséggel fenyegető helyzetben miért bérlet a cégnek - Bp. legelegánsabb irodaházában - ingatlanrészt. Hogy rohadjon meg.
Igy van, az egészség a fontos. ha a pénzünket buktuk is, a tetüládák legalább az egészségünket ne vegyék el. én nagyon remélem, hogy nem csak MB kap a nyakába. aki megy még kihallgatásra, az kérem, hogy beszéljen az OTT1 és az ISRV Zrt kapcsolatáról is. most úgy látom, hogy a pénz útja abba az irányba mutat.
Persze, teljesen tisztába vagyok vele hisz már nagyon régi motoros vagyok ,és eddig 4 cég vitte el így a pénzem ,csak korántsem ennyit. De spongyát rá, nem fogok beállni az öngyilkosok, földönfutók táborába ,mert bizony jó néhányat ismerek sajnos a hosszú évek alatt 😥
Sehogy. Sorban veszik (első körben NAV) azokat akiknek tartozik a cég és ahol elfogy, ott elfogy. Az OTT1 esetében az MNB bírság kifizetésére sem volt fedezet, így ha felszámolják már annak a kifizetése sem fog valószínűleg teljesülni. Hogy hová dugták el a lopott pénzt, arra lenne pár ötletem, de azt itt ezt nem fejteném ki.
A SET-GROUP kényszertörlését már elrendelte a bíróság, amire több hitelező is igényt jelentett be a céggel szemben, így január 21-vel a cégbíróság elrendelése a felszámolást. Ennek jogerőre emelkedését követően jelöli ki a bíró a felszámolót.
OTTone