tudjuk. az afgán nagynénikéjénak a bolgár öccse teszlázott, az xpengezett, majd bitcoinozott, utána dogézott, és aztán az egészet wirecard-ban forgatta meg, és ebből 16 belbudai villát vett
Jövő héten lesz az SzSz Ha visszajön akik benne vannak sajna nagy kozkez miatt irto mínuszt láthatnak de hat ki ne adna el?! Egy év nincs penz annál jobb az 1/3 végre!
Raketa,mikozben az osszes speki kispapir 1 eve esik egyhuzamban az ott1 hitelvesztese ota? Tobb ATL-nal jar,joval kevesebbre ertekelve mint a virus para kirobbanasanak legmelyen. Akkor egy teljesen hitelet veszitett papirnal valoban realitas lehet a raketat vizionalni?
:) Az, h b@sszak meg…. Idokozben rajottem, h ez a titokmizeria csak rank kicsike vonatkozik. Egy jol hangzo elfedes. Elolunk. Biztam ebben a cegben mert innovativnak tunt. Eggyel nem szamoltam: magyar.
Elkepzelheto. Mindegy tegyek rendbe a dolgokat es jojjenek hirek megrendelesekrol. Iden mibol fogunk elni? Maradt meg bizalom a szakmaban? Tudja valaki, h hol van ez az elhiresult cnc gep, no meg a szerverparkunk? Nemi foto nem artana ezerol a weblapra….
OTTone