Amúgy mi a célod ezzel, azon kívül, hogy hergeled az embereket? Fizetnek ezért? Az utolsó eredménytartalék és a már hitellel nem terhelt tárgyi eszközök összesített értéke is jóval nagyobb összeget tett ki a nevetséges 10,-Ft-odnál. Tudom, majd jön a szokásos panel válasz, az úgy sincs már meg. Komoly mondom a cégnél felelős szarkeverőkön kívül az ilyen mentalitású emberek, akik rosszindulatú feltételezések alapján mások szerencsétlen helyzetén ércelődnek, ugyanúgy megérdemelnék a megfelelő büntetést.
Pont ez a céljuk, hogy mindenki össze szarja magát. Hát NEM! Egy élet munkájáért harcolni fogunk. Mindenhol. Te meg add el nekik 10 Ft-ért a rv-edet. Én nem fogom. Féljen az, akinek oka van rá. És kérlek ha nincs meghatalmazásod a “befektetők 99%-tól”, úgy ne nyilatkozzál a nevükben!
210? Mikozben meg 155- ert sem lehetett eladni 4 honapja,azota viszont egesz pontosan 0.00-at er? Ha bekohognenek 10 ft felvasarlasi arat,a befektetok 99%-a orommel hozzajuk vagna,h vegre legalabb lasson vmit a befektetesebol. 210, meg 1000....ideje felocsudni az alomvilagbol...
Én már azon sem lepődnék meg, ha direkt várják a pereskedést. Ott megvan egy % részvény. A bíróságon, vagy a kikényszerített KGY-n benyögik, hogy van vagy 60% egy vagy közösen egyesítetten egy zsebben. Majd jöhet a kötelező vételi ajánlat mondjuk 210-en. Mindenki adja, hiszen a jelenlegi helzetből egy igen is jó kiugrás egyeseknek. Majd a részvényt szépen az ezres, vagy magasabb kategóriába teszik :-) Szép futurisztikus elmélet, de nézzük csak lehet esélye? Akár....
Az aktív 20% is kb 500 dühös, átvert befektetőt jelent, akik a vagyonukat és a bizalmukat adták oda az uraknak. Én szeretem tisztességesen és nyugalomban élni az életemet, a mindennapjaimat. Mindenki maga dönti el, hogy melyik utat választja…..A tisztességes játékot vagy az élethosszig tartó félelmet.
én biztos hogy nem várnék, és nem legállis valaszt adnék, de ez az én vérmérsékletem .... 2300 db rv van ....ahoz képest is nagyon kevesen írnak ide ... kvázi a rv esek ,80% hol van???
A “legális” lopásra félő, hogy “nem legális” választ kapnak. Aztán utólag mindenki eldönti majd, hogy megérte-e csalárd módon cselekedni. Az élet mindig x-re játszik :-)
b$szhatod ha idokozben mindegyik szereplő átpakol minden vagyon targyat a saját nevéről egy strómanéra ..... Azon csodálkoznék a leginkább hogyha olyan hülyék lennének, hogy már nem tették volna meg ...Dr. Perger meg pláne ...
Ezek az idióta buzik tényleg beleállnak a pofonba. Hol a f.szba van az új kv???!!! Ennyire nagy a baj? KKM Peti hamarosan kapja majd a kellemetlen kérdéseket a BBC-től. Utána a Karmelitából és a DK-tól, és így tovább. Kell ez nektek?!
Ezek az idióta buzik tényleg beleállnak a pofonba. Hol a f.szba van az új kv???!!! Ennyire nagy a baj? KKM Peti hamarosan kapja majd a kellemetlen kérdéseket a BBC-től. Utána a Karmelitából és a DK-tól, és így tovább. Kell ez nektek?!
Bízom benne, hogy még elfogadjátok a jelentkezésemet. Úgy láttam én is hogy hét elején még itt a fórumon volt biztatás a csatlakozásra, illetve arról írtak, hogy akik eddig jelentkeztek azok küldjék az adatokat vissza....
Én tudok olyan részvényes társról, aki szerdán vitte be személyesen a papírokat. Nem értem, miért ne lehetne később csatlakozni. Részben jó hír, mert ezek szerint az ügyvédnő fel szeretné pörgetni a dolgokat. Helyes.
Szia! Én még hétfőn küldtem emailt a csatlakozási szándékomról, de már nem fogadta, amit nem értek, ha ma zárult :(. Illetve az ott1coop-ra is írtam, de nem kaptam választ. pls megnéznétek. Kösz
OTTone