Nem haragszom. Jan 12.-en volt 210-es zaro,masnap meg kb 5 percig lehetett eladni felette,azota egyhuzamban esik. Szoval holnap lesz eppen 4 hete a kiugrasnak,ami 3 nap hijan valoban nem egy honap,viszont nem is 3 het. De szerinted ez valtoztat is barmit a lenyegen,h a teljes emelkedest visszaadta azota,gyakorlatilag korrekcio es megallas nelkul?
Ne beszelj butasagokat,tenyek csak az adott pillanatban vannak,vagy pedig a multban megtortent esemenyek. Most az a teny,h szerencsere nem jott nap vegere a menetrendszerinti lekuro,lehet belefaradt,v fosik az altalanos hangulattol. A vagyak vagy spekik meg arrol szolnak,h ha az osszes retek kispapirt meghuztak mar,es semmi mas nem marad,ez is sorra fog kerulni.
Nem vonok le semmibol semmit,en az egzakt tenyeket szeretem nezni,mert azzal nincs mit vitazni. Egyhuzamban estunk 25% -,ot egy kiemelkedo kornyezetben,es nem hatott rank semennyire sem a kiindulo hir. Valamint jelenleg nulla az erdeklodes a papirra. Ezek a tenyek. A vagyak mas lapra tartoznak.
Ha ezt mondtam volna,nem vettem volna vissza. Hosszutavon az a velemenyem mint neked,de egyreszt elkepzelesunk sincs h mikor lesz a jelenlegi allapotnak vege,masreszt a mostani helyzet nagyon is azt mutatja h bizony a shortosoknak all a zaszlo,barhogyan is vagyunk az ellenkezojere.
30 napja is ezt mondtad? Igen, utolag, valamint a bennfenteseknek. A jovore nezve is ezt mondod? Valamint mekkora forgalomrol beszelsz? Probald meg shortolni. Csak ugy parasztosan (add a meglevot). Mondjuk tizezres tetelben. Aztan tudd is majd visszavenni. Lasd a papir emelkedeseit. Szerintem nagyon kockazatos. Sok sikert.
OTTone