Annyira latvanyos a mindenaron valo lezuzas h ettol nyilvanvalobb mar nem is lehetne. Gyakorlatilag senki sem tud itt haszonban eladni,a konyvben sem jonnek lejjebb az eladok,de valalhogy mindig akad 5-10 K a vevoi nyakaba boritva minden racionalitas nelkul. Par napja emlitettem,h kellene egy nagy lezuzas a fordulathoz,tegnapig meg remenykedtem is,h enelkul megis megtalalta az aljat,de sajnos nem igy volt. A mai nap meg csak esesben eros (figyelembe veve h eddig is esett a csucstol 20% ot egyhuzamban,) de forgalomban meg nem. Remenykedjunk,h hatha megis ez lesz most mar a fordulo,mert egyaltalan nem piaci alapon tortenik az eses,hanem kikenyszeritve,mindenaron.
És az a jól prosperáló üzlet (ami lehet hogy lesz) az biztos hogy a rv árfolyamon keresztül a kisebefektetoknek is prosperáló lesz? A NER-es mutyipapirok nagyon nem arról híresek...Opus, Delta, stb, stb
En olyan lennek, de minek irjam, semmi ertelme, latod az lesz, addig amit, ameddig akarnak. En rendulerlenul hiszek es varok, mert szinte biztosra veszem, h a nagy titok alatt lesz is itt valami jol prosperalo uzlet.
Hamar kifulladt az MNB felhúzó cikke... Lassan kezd bejönni, amit a korábbi rali után írtam, hogy vissza 150-160 szintre a 220-ról. Sokan nem hittek nekem akkor és várták a 250-270-es szintet. 168,2 most?! Ez gyalázatos! Való igaz, hogy a kommunikációs cég jó volna ha olvashatóan, hallhatóan dolgozna már végre. Akkor talán, és újból mondom, talán, érdemi felívelés lehetne, mert az biztos, hogy dolgoznak a háttérben, csak nagyon csendben :)
Erre szakosodtak melo helyett? Mondjuk igy konnyebb, gyorsabb penzt csinalni, azt elismerem. Azert kis pozitiv hirrel megajandekozhatnanak mar vegre minket is, tenyleg vagy fel eve nem volt erdemi tajekoztatas. Nyilvan okkak, de megis, mi folyik itt?
OTTone