Általánosságban igazad van, de azért az a tény, hogy az árbevétel csupán 0,36 %-a volt csak az adózás előtti nyereség az I-III.-ik negyedéves időszakban, az már elgondolkoztató, hiszen nem egy kezdő vállalkozásról van szó. (11 milliárdból 40 millka lett az adózás előtti eredmény)
Én adóoptimalizálásként hasonló volumenben realizáltam a veszteségem. 240 fölötti vételek voltak és kicsit durva lett volna, ha meghagyom, mert akkor fizetnem kellett volna még vagy 3-400 eFt SZJA-t. Persze, ha meghagyom és 200 fölött eladtam volna, akkor jobban járok, mert kevesebbet bukok rajta, de ezt akkor még nem lehetett sejteni.
Szerintem, az árbevétel jelentős részét innovációra, ill. fejlesztőgárda fenntartására forgatják vissza. Itt olyan eredményekre van szükség, amit a piac honorál, márpedig azt jórészt a jólfizetett szellemi tőke adja. Én bízom hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét még Agyarországon is.
A Synergonnál is ezt mondták... Remélem, hogy azért igazad lesz. Ami kicsit elgondolkoztat, hogy az árbevételhez képest nem nagy a nyeresége, illetve az, hogy saját részvényt sosem vásárolnak. Ha jó lesz a cég, akkor biztosan bekebelezi majd valaki.
Én is benn vagyok, és nyerőben kiszállhattam volna, de IT-ban dolgozom, és tudom hogy ez a cég sikerre van ítélve...hamarosan nagyot fog menni ebben biztos vagyok.
Igazad van, de azért 3 éve nem tudok kiolvadni az már kicsit dúrva. Nem terveztem ilyen hosszant befektető lenni. Ma is jobb lett volna nyitóba kis bukóval dobnom
Remélem,már nagyon ránk férne.Mi,akik nem 1-2 forint haszonért szórjuk ész nélkül,hanem rendületlenül bízunk a cégben,az eredményeiben igazán megérdemelnénk,hogy ránk mosolyogjon a szerencse.Aki a Mastert is 600 körül vette,és bízott a cégben,és pár forint haszonért nem hajította ki,az most 4 szerezett,és megérdemli ,hiszen türelmes volt.Abban bízok,hogy mi is így fogunk járni,hiszen ennek a cégnek is jók a kilátásai,csak ki kell várni.
OTTone