Szóval azt mondta hogy több mint 500 gép már bejött, és hamarosan jön a többi is, az lett volna jó ha azt is mondja hogy ki hozta be vagy ki hozza a többit, de azért nekem lenne tippem.
Amikor pár hete 90 forint alatt is meg lehetett venni annyira beszakadt, akkor az volt a mondás, hogy "mert a nemzetközi hangulat" és "válság van, minden esik". Most, hogy leírom, hogy mi van odakint, irreleváns. Legyetek már konzekvensek, mellesleg most jó hírt osztottam meg...
Ez az infó az Ottone számára irreleváns. Mi nem a Daxtól, nem Usától és nem is Kínától emelkedünk vagy esünk. Ez az összes kispapírra igaz. A Blue chipek inkább függnek ezektől.
De a vevők is elfáradtak.Azt gondoltam,hogy záróban kivesznek egy nagyobb pakkot,úgy mint napokkal ezelőtt.Szép mozgalmas napunk volt,jó forgalommal.Legyen holnap is ilyen,nekem az is jó,ha minden nap ennyit megy.
Csak 35 mill papír van. Kapcsolataink, megrendeléseink bíztatóak. 200 fölött vagyunk. Ott, ahol lennie kell. Szerintem. A cég szerint a kibocsátás min. 250-en lesz. Vajon, a tulajok mikor bújnak elő?
OTTone