Majd csak figyelj..mióta itt erőltetik hogy igy meg ugy nem tud lejjebb menni azota kozeledunk a felezeshez.. hagyjuk mar..semmi sem tartja meg.Szépen lassan majd elérjük a könyv szerinti értékét..
Itt valami nem kerek...lehet szar lesz az éves jelentés vagy valami, de ilyen lefele zúgást nem lehet máshogy magyarázni...lehet Rogán haverja adja ezt is mert erre sem csap rá a 4IG
Elképzelhető, hogy valami komoly céggel tárgyalnak, aki átvilágítja a céget és nyilván az ezzel kapcsolatos tájékoztatás piacbefolyásolás lenne. Azért azt, hogy lesz tőkeemelés csak csúszás van, azt szerintem bejelenthetnék, hiszen az őszre tervezett tőkeemelést is bejelentették. Ha az nem volt titkos, akkor a csúszás bejelentése sem jelenthet problémát.
Igaza van. Adom, adom, adom még így bukóban is, nem szeretném megvárni a 140 -150 es szintet! Aztán soha többé ezt a szart!!😉 További sok szerencsét és árfolyam emelkedést!!
Én ezt nem fogadom el hogy nem tehetik!! Ha olyan szupertitkos ez a kurva cég, akkor függesszék fel a kereskedést a francba ,és csak a kötelező jelentésekkor oldják fel!!! Ez így egy fantom szar!! Lehet annyira titkos, hogy már nem is létezik 😃 A cég részvényesei vagyunk, kutya kötelességük felénk tájékoztatni!! Ilyen nincs hogy titoktartásra hivatkozva kussolnak mint a beszart kutya!!! Elmegy az egész cég a büdös francba!!!!!
de ha szabályozás szerint nem tehetik? a napokban megosztott levelek alapján írnának infót, csak nem lehet. tutira érzik a nyomását a befektetői megkereséseknek, éven belüli 100 forintos árfolyam csökkenésnek. most ezt vagy képesek vagyunk elfogadni és lenyelni a békát, vagy ki kell szórni akár bukóban és nem foglalkozni velük tovább. rossz szájízzel, de én még kivárok.
OTTone