A mai nappal 5 napon keresztül sikerült eladnom az összes OTT rv. et . Szándékosan nem akartam ráönteni a piacra de ma elgurult a gyógyszerem és mindet kiszórtam. Ilyen kommunikációban satnya poor managementet még nem láttam. Aki benne maradt annak sok sikert kívánok!!!!
hát igen. Azért ha lemegy 100 alá nem esne jól. Isten igazából már ez sem esik jól. Nagyon felhergeltek minket ezzel a kolumbiai utazással. Ha abból nem lesz semmi, akkor nincs tőzsdei story tényleg 80 környékén fog konszolidálódni.
Nézd, szerény véleményem szerint jelenleg nem érhet többet a cég 1-2 milliárdnál, kevés alkalmazott van, egyenlőre keresik az utat, de jó felé tartanak az biztos, de az ML őrület kicsit felhajtotta az árfolyamot! Viszont ami nagyon pozitív, hogy állás ajánlat egyre több van a honlapon: http://ott-one.hu/allasajanlatok/ Ők is érzik, hogy kinövik magukat, pár hónapja 2 állás volt csak ahova kerestek embert! Szépen növekedik...itt minden annak a függvénye, hogy mikor érik be a gyümölcs, mert akkor lesz nagy bumm!Ez bármelyik nap bekövetkezhet, de én későbbre tenném azért...Figyelni fogok és ha jön hír a BÉT-en full tőke ide... 56 forintnál is vettem pár perccel a kolumbiai hír után, de egyrészét 86 és a másikat 148 forinton eladtam...utána 200 forinton vissza majd 230-nál eladtam...utána mohó lettem és 295-ön belevettem, megszegve a saját szabályomat! Be is nyaltam...
OTTone