Ebben igazad van. De tudod hogy az árakat sokszor megspekazzak pont azért hogy dobálják el az emberek és ez hektikus mozgást tud előidézni. Én sem szeretnék es remélem , hogy nem is fogok tudni venni 100 sőt 200 alatt sem már .Ez csak egy opció .
én már feladtam az elmetésekkel ! De az biztos , hogy a részemről 220 - 250 vétel , 100 - 220 brútál vétel , 100 alatt pedig extrem brútál vétel fog zajlani !
Naposon már tettem fel egy zászlót. A zászló sávját kb 220 és 320 közé jelöltem ki. A zászló minimális célára 500- 600 körül van. Az esetleges letörés célára pedig valahol 100 körül. De a jövő héten akár be is szűkülhet a mozgástér kb 255- 285 közé. De ez csak a magánvéleményem. A jövő héten úgyis meglátjuk.
Van egy zászló, ami naposon és hetesen is jól látszik. Annak a minimális célára valahol 500 és 600 körül van. De mindez csak akkor érvényes, ha validálódik a zászlóból a kitörés. Mivel az itteni képfeltöltéssel nem vagyok kibékülve, ezért a saját fórumunkra tettem fel a zászlót napos grafikonon.
OTTone