Ebben egyet ertunk. Mindazonaltal alapbol rossz helyre cimezted a kerdest,nem en vagyok az,aki napi rendszeresseggel beirkalja a csodavaro hir kozlemenyt,amit minden percben kozlesre var.
Ez nem maholnap fog megtörténni ehhez több idő kell. Csak gondolj bele itthon sem úgy megy egy beszerzés, hogy ma voltam egy kiállításon megtetszett valami és holnap már meg is veszem/szerződést kötök. Szerintem legalább 3 hónap kell, hogy érdemi eredményről igazi hírt kapjunk. Az viszont igaz, hogy múlt év végi hírarzenálhoz képest csend van most..
A hir hir,en nem vagyok a megmondhatoja,h mikor melyik ceg milyen hirrel fog kijonni. A mi szempontunkbol teljesen mindegy,a fo lenyege,h pozitiv uzeneterteke legyen,ami lokhet az arfolyamon.
...néha érdekes dolgokat lehet itt is OTT is olvasni, hogy emberek honnan tartanak papírokat meg be is tudják borítani a piacot ha akarják... én úgy gondolom, hogy ez nem igaz... alapvető kereskedési szabályokat sértenének meg és átlépnének a pszichológián...
Panik eladasok inkabb a tobbi papirban voltak,nalunk szomorkas lecsuszas volt. Ettol fuggetlenul remelhetoleg egy idore kielvezkedtek magukat a shortosok,es az termeszetesen hathat a mi papirunkra is. A criptoszarok is fordulnak,lehet hipp hopp visszater az a hangulat,h gyorsan venni kell minden szart,barmi is az mert csak emelkedhet.
Ok,nincs igazam. Akkor megkerdezem harmadszor is:meg tudod cafolni a tenyeket,amit irtam? Ha igen,mivel? Ha nem,miert ram vagy merges?Ha becsukod a szemed,akkor meg sem tortennek a dolgok?
Erről van szó én is ezt mondom, csak a türelmetlenek azt hiszik, hogy az Ottoka termékével bármilyen hír/szerződést olyan publikusan lehet közölni, mint pl .egy pékség hány zsemlét adott el a múlt hónapban...
Én is beboríthatnám a piacot de nem áll szándékomba , sőt inkább ma is vettem . Nagyobb pakkom 40-50 -ről van , de vettem 80 -on , 90 -en , 220 -on , 245 , 285 , és ma 256 - 263 között is. Egyelőre tartom , és bízom benne !
Es te vajon miert erzed megszolitva magad,amikor nem is hozzad inteztem a kerdest? De ettol fuggetlenul valaszolhatsz ra te is....meg tudod cafolni amit irtam? Vagy szamodrta is az lenne az ertekes hozzaszolas,ha neponta bekiabalnam hogy up,meg fel? Olvasd vissza a topicot,80 tol 120 ig mast sem csinaltam,mint sok sikert kivantam a benne maradoknak,amikor epp kiszalltam belole,mert akkor is tudtam h van meg ter a papir elott. Most sokkal docogosebbnek erzem,es ennek haangot is adok. Lehet h ezert van feltalalva a forum,bar lehet h tevedek. Mindentol fuggetlenul a teny teny,barmennyire is rosszul esik: 80 ft ota meg kosza hir sincs,eseben pedig elsok kozott vagyunk. Leirom,mert teny,akkor is ha engem is rohadtul bosszant.
OTTone