2017 ben 323 1,2 milliárdos forgalommal ragasztó most meg nagy vételi nyomásra amivel zárt ,hova lett? 310 lett ma ragasztó. 323 asok nem tudták eladni. Pedig majdnem dobtam rá egy pakkot !!! Szerencsére dolgoztam.
Szia!Ilyen esetben fogalmazz meg nekik egy levelet,hogy nyoma legyen a mai dolognak.Ebben írd le azt is ,hogy mekkora kár ért e miatt.Persze ehhez majd előbb el kell adnod a részvényeidet.Viszont most jelezni kell feléjük ,hogy meghiúsult az eladás, mert nem működött a rendszerük.Ebben az esetben ugyanis kötelesek téged kártalanítani. Remélem tudtam segíteni.Én már túl vagyok egy ilyenen.
Akkor ezek szerint nemcsak Én jártam így..... tizedes beosztást csak piacira beadott vétellel tudok venni/eladni. Telefonáltam, többször is, mert ez nem állapot...elkérték azon rv-ek listáját, amik esetében előfordulnak a hibajelenségek (nekem Nord és Futur ami feltűnt) azt mondták, ezt csak odakintről (Belgium) tudják megoldani, de hogy mikor azt nem tudják..... most várok
Sziasztok, Én hűséges olvasó vagyok. 25 éve vállalkozó néhány éve "tőzsdézek" próbálok pénzt keresni egyszerűbben de rizikósabban. 35000 db al vagyunk beragadva 294-310 közé nem adom el mert szerintem van benne lehetőség sőt 220 környékéről is van kisebb csomag. irány az 500-as szint. De a napi 10-15 eFt-al én is elégedett vagyok még akkor is ha 2-4 alkalommal átforgatom azt a 2-5 forint árfolyam különbözetet. úgyhogy napizok és nekem ez is pénz. akinek nem az csinálja hosszútávon és ne fecsegjen hülyeséget. Vagy befolyásolja a saját érdekeinek megfelelően, vagy arra nincs elég papír és tőke a kezében? A kicsik realizálnak és ez jó mert picit mozog a papír a nagy döntések (emelkedés és esés ) nem a mi kezünkben van és max 1 nappal később lehet reagálni arra amit már mások akkor tudnak amikor mi még a 10,- os emelkedésnek örülünk. úgyhogy abszolút nem kell lenézni a kisembereket és a kisbefektetőket!
OTTone