...igen...azért vagy 180-valahány K-val kiöntötték a 284-et de aztán gyorsan felépült a vételi oldal...érdekes nap volt...én ma hibáztam, hogy reggel nyitóban nem vettem 241-en mert meginogtam de nem baj a tőzsde mindig tartogat lehetőségeket...
"de most komolyan veszem, képezem magam, tanulok, és rájöttem, hogy mindig is spekuláns akartam lenni! :) " én is így vagyok ezzel a dologgal...:) úgy érzem, hogy sok lépcsőt kell még megjárnom de nagyon igyekszem... és lehet, hogy soha nincs a lépcsőknek vége... talán ez a szép vagy ez is a szép benne...
Világos, hogy van benne ilyen is. De ennek a merteket senki nem tudja, ez csak a "szerintem" kategoria. Igen eladtak 100000 darabot limiten, hogy miért és ki az is csak a "szerintem" kategoria. Mindenki azt gondol rola, amit akar. A holnapi nap meglátjuk mi lesz. Hir mar nem lesz ma. Ha beesik, akkor fals kitores volt és megszivattak a kicsiket akik most vettek. 300 felett talán 1,5 millárd ft cserélt gazdát, ott nem pista bácsi verte a platot, akik ott vettek azokat sem szabad figyelmenkivul hagyni. Jobb lett volna egy hir, mert igy igazan nem tudni mire ment és lehet kitomés szaga a dolognak. Ha holnap is megy limitet és azt meg is tartaja az azert nem lehet veletlen. Amilyen ero volt benne holnap is lehet eros nap. De, ha holnap is ilyen emelkedes lesz ott mar hirnek kell lennie.
Azért tévedésbe vagy, mert a 320 millió forintnak szerintem egy harmada legalább oda vissza alapon ment, azaz valaki vett 240-en délután dobta 280-on! Ezt megcsinálta 2-3 alkalommal máris a 320 milla csak 160! És még ott van az a bizonyos 100.000 darabos leöntéses próbálkozás 284-en!
Szerinted milyen hir? Mindenki azt találgatja már delelott ota, hogy mire a 20%-os emelkedés. Gondoltuk zaras utan lesz valami kozzetetel, de egyenlore nincs. De lehet hogy csak poénbol nyomtak bele 320 mft-ot. Szerinted mire ez az emelkedes?
Én 2008-ban gondoltam először arra, hogy milyen jó lenne elérni azt, hogy egy jó fizetésnyi összeg évente bepattanjon tőkejövedelemből. Aztán a befalapjaimat a válság elsöpörte, majd az utána következő bikapiacból az alapkezelők már nem profitáltak. 2011-ben kiszálltam mindből bukóban. Dolgoztam és vállalkozásba forgattam a pénzt, meg építkeztünk. Aztán 2015ben úgy döntöttem visszatérek, de most komolyan veszem, képezem magam, tanulok, és rájöttem, hogy mindig is spekuláns akartam lenni! :)
Jaj, maradjunk a realitások talaján. Az Opus sok milliárdos bevétellel, profittal és több ezer alkalmazottal bíró cégcsoport. Ehhez képest az OTT1 egy miniatűr cég, 2016-ban 71 millió Ft volt az adózott eredménye. Igen, valószínű, hogy fog növekedni a cég, de az Opus sem fog egy helyben toporogni, ott is komoly hírek várhatóak.
OTTone