Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha ma Zelensky és Putyin is úgy akarja! Nincs jó előérzetem megint hétvége jön elvileg mától orosz föderáció lesz az elcsatolt területek és jön a hétvége két nap alatt az Ukran is bármit csinálhat!
Ahhoz koran van. Chartot is kene neznem, tegnap nem nyitottam ki egesz nap chartingot/gepet. Csak ez a topik miatt kapcsolom be a gepem. Majd 10fele megnezem
A külföldiek megjelenéséhez kell egy szétgyalázott forint, ahol nagyobb valószínűséggel minimalizálják az árfolyamkockázatot. Elvileg novemberben megyegyezés januártól jöhetnek az eddig kimaradt Eurók, azaz jövő év elejétől már stabilabb árfolyam várható. A bátrak már most kockáztatnatnak, de ez könnyen lehet korai még mindig. Én augusztus végén ezért jelentem meg, mondván a tőzsde a jövőt árazza, én nem bátor vagyok, hanem vak. Ez van...
Gerjesztett valsag van. Ilyen jolet sosem volt. Egy panel 2szobas lakas 40milla pesten. Egy uj haz 150-200millio. Nem tudok rola, hogy a 10milla ingyen CSOK, 3millas felujitasi tamogatas, 2.5milla auto tamogatas nagycsaladasoknak, es az adokedvezmenyek eltorlesre kerultek volna
off: ilyen dugót még életemben nem láttam, ma végül kocsival jöttem be dolgozni, de a 20 perces út majdnem egy óra lett. Kicsit ideges vagyok finoman szólva. Hol a válság?? Nem látom sehol. Off vége. Amit szeretnék: le covid alj felé aztán patt. Általában nem az van amit szeretnék, szóval akkor mégis azt kívánom hogy szakadjon le. Meg ha veszek akkor leszakad, ha nem akkor pattan. Mit tanácsoltok mi legyen? :)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!