Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ti hallottatok olyat, hogy CS. S nek az alábbit tanácsolják? A részvényesek/cégtulajok érdekében most bejelentenék még a Q3 riport előtt, a napokban, hogy osztalékpolitikát váltanának, és részvényenkénti osztalékra 1000/vagy 2000 Ft-ot fizetnének? (utóbbi 8 e árf ra 25% infla feletti hozamot jelentene-- kellően attraktív módon...) Ideiglenes osztalék politika változtatásával osztalék papírrá téve az OTI-t, a körülményekre és a spec nemzetközi és infla környezetre tekintettel? Véleményetek erről?
Ázsia,főleg Japán,mínuszban fejezte be a szeptemberi kereskedés utolsó napját. USA-Dax határidős kereskedés semleges irányt mutat ma reggeli indulásnak,vagyis váltakozik kicsi mínúsz-kicsi plusz között. Forint továbbra is éves minimum közelében,dollárral és euróval szemben is. OTP-na ja....Tegnap éves minimumon zárt.Július hónap folyamán,napközben volt már alacsonyabban is,mint tudjuk 7736.Öt egymást követő piros gyertyás nap után,mára már zöld gyertya esélye 60-70%Támasz a covid alj 7860, első napon belüli ellenállás 8080-8100
Én olvastam 3000-et is. Találgatás az összes. Kellene egy tetőzés végre legalább Amerikában az inflációnál az nyugtató hatással bírna. Na meg szét van shortolva minden, ha lesz egy tüske fel az robbanásszerű zárásokat fog eszközölni remélhetőleg.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!