Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Terjunk OTPre , ha lehet. Lefele velemeny is lehet rermeszetesen, mast nem megsertve. Feszkot ne keltsunk, az megorzi a topik nyugodtsagar. Nem halas a feladat, mert megsertodik az ember, ha torlik a hozzaszolasat. Nem kipecezve van torolve, hsnem a forumot nem viszi elore, feszultseget kelt. A masik a tulzott politikai megnyilvanulas/csata lesz, ami okot adhat torlesre. Hir, elemzes termeszetesen johet
De azert a szemelyeskedes megy, mindegy annyira nem sertodok meg. De hidd el , nem mindenkinek ua a velemenye, ezert jo egy forum, tobb szempontbol meg tudokwvizsgalni a dolgokat.
9500, 9600-ig kellene először elvánszorognia, akár december elejéig, ott már egy 200-as átlaggal, akkor lesz az is ott, már jók leszünk egy hosszabb emelkedésre számításaim szerint. Régen voltam már ilyen sokáig a piacon, de most úgy néz ki, hogy sokáig itt leszek.
Volt próbálkozás,de nem tudták nyitóár alá nyomni egész nap(ami 8700 volt)és a bezárt rés felett zárt.Én ezeket figyeltem mint használható iránytű.Maradt az emelkedő hullámban.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!