Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Saját adatbázisaim vannak a setupokra. A neten, ha el is érhető valamilyen százalékos adat, nincs teljes feltételrendszer, setup leírás, ami pedig elengedhetetlen, mert egy feltétel megváltoztatása már teljességgel átírja az eredményt. Annak idején úgy tanultam, hogy magasabb idősíkon megbízhatóbbak a setupok, de én magam ezt nem tapasztaltam 1-2 % eltérést láttam. Ami inkább befolyással bírhat, az például forex piacon az éjszakai spread nyitás, az ronthatja egyes termékeknél, egyes alacsonyabb idősíkokon a ki nem futott setupok találati arányát. Ugyancsak problémás lehet, mondjuk egy forint esetében ha kis idősíkon a célár magasabban van, mint az aktuális spread (láttam már ilyet, forintban is, usdjpy-ben is, illikvid időszak, hírek előtt ). Kisebb idősíkokon a megtérülés lehet eltérő (vagy akár veszteséges), mivel a kereskedési költség arányaiban sokkal magasabb, a találati arány rendben van, elmegy a célárig, ugyanakkor nem termel nyereséget, csak veszteséget (ezért vannak kétségeim a stabil, jövedelmező daytraddel a BÉTen), de itt is lehet talán olyan stratégia, setup, amivel nem találkoztam még, ezért ez inkább az indikátor-konfigurácós jelzésekre gondolnám igaznak. A nagyobb idősík abból a szempontból problémás, hogy ott nagyon kevés belépőt adhat a piac és a statisztikai előny (nagyon sok helyzet) nem jön ki.
Üdv. Amikor statisztikai valószínűségekről írsz egy-egy setap esetében, ezek a %-ok nyilvánosan elérhető adatok vagy saját megfigyeléseid, gyűjtéseid eredményei? Adott setap valószínűsége gondolom más-más lehet különböző idősíkon, nem?
Aki pedig nem ul benne azota, komoly minuszt realizalt, es bottal sem. Maradek par ember jatszadozott 8-14K kozott es csokkentette a 60%os eses fajdalmat
Nem. Az OTP annyit er, amennyi az osszes jovobeli megtermelt profit, visszadiszkontalva a jelenre. Tehat azt mondom, hogy a mostani es varhato magyar diszkontalasi kamatok mellett (mondjuk 8-10%) a jovoben (mondjuk 15 ev alatt) megtermelt osszes profitot ezzel a diszkontalassal a jelenre visszaszamolva, nos, varhatoan sokkal kevesebb, mint az OTP mostani arfolyama. . EGyszerubben? Azt mondom, OTP sokkal kevesebbet er 8-10% kamatoknal, mint 2-3% kamatoknal. Ki fog derulni, hogy igy van-e?
https://kepkuldes.com/image/DgOtgy BaloghAndrás OTP Discord szobájába csatolt kép, egy szeptember 19-én indult setupról, folyamatában, valamikor 20-án nap végén, a találati arány az induló 19-ei állapotot jelöli. Előzmény egy augusztus végi elemzésből: "Egyelőre egy erős ellenállás
előtt a piac, melyből lefordulhat az árfolyam és még a bullish verzió
(pirossal) esetében is 1-2000 pontos esés érkezhet." - idősík hetes . Elfogadom, hogy te máshogy látod, én maradok a saját tapasztalatomnál és statisztikai adatbázisomnál (pl.: fenti setup). Alapvető álláspontom, hogy nem a hírek mozgatják a piacot, azonban vannak olyan helyek, helyzetek, amikor meghatározóak lehetnek. Akkor működnek igazán jól, amikor a TA és a funda hír együtt áll. Számomra a Varga beszéd egy tipikusan jó időpontban jött (Elliott 3. hullám) funda megerősítés volt.
Teljesen tisztaban vagyunk vele, hogy az OTP kozeptavos S-H-S alakzata kialakuloban van, , es az SHS masodik vall-janal az invesztori mania es pozitiv varakozas mindig erosebb, mint maganal a csucsnal volt. (berlini kollega (aki pedig nem junior invesztor) a legjobb contrary signal pelda erre.) , Sok-sok 100Mrd OTP invesztori penz fog elegni a kovetkezo par evben. Az csak a jo szerencseje eddig a reszvenyesnek, hogy a 19.6k csucstol eddig csak -31% bukasban van. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231005v01xyxvi.jpeg
Ha úgy érzi esni fogunk akkor leírja, ennyi. Te úgy érzed menni fog fel leíród ennyi. Ő leírja miért gondolja, Te leírod mert hogy shortos ... együtt söröztök vagy miért íród? ... valahol már hallottam ezt csak Soros György-el (Így nagy betűvel!). De attól még nem igaz. UFF.
Szerintem ha akarod ertheted. Utazgatom, igy is tobbet irok mint akarik. Telefonon potyogni, rajzolni nem konnyu. Nem otthon ulok a szamitogep elott, sem az irodaban 50cmes kepernyok es asztali gepek elott.Lathato, hogy telefonos irasban ekezet nelkul irok. Egy egy betu melle van utve a sietesben. Egy kis hazifeladat nektek is maradhat a kesz gondolatok melle. Otp napos https://kepkuldes.com/image/DgRh3Z
Nincs baj a TA szeretetével, különösen ha bejön. A baj a tények ignorálásában van. Az OTP zuhanása a Varga beszéd előtt pár órával kezdődött, nyilvánvalóan kikerült az információ a bankadó ötletéről.
Nagy fej-vallak. Evtizedes bullokbol nem lehet 1-2ezer pontot nezni. De igen, idotav kulonbsegek vannak. Ez a sok longer aki a topikokban orjong, ezek sem par napra veszik. Unokbak jo lesz, nyugdijra jo lesz tipus a java
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!