Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én is látok némi ellentmondást amikor egyfelől elfogadott,
hogy az egész medve trend fő indikátora a háború, erre annak eszkalálódása
előtt pár héttel beszélünk jó long beszállókról háziasszonyoknak? Ez a február
kísértetiesen hasonlítana a tavalyira, amikor csak azt látjuk, hogy egyre
biztosabban közeleg egy nagy orosz támadás, amiről az elemzők egy része azt
gondolja, hogy egy orosz győzelmet hoz rövid idő alatt, a másik része meg azt
mondja, hogy beláthatatlan mi lesz. Csak közben annyit változott a helyzet, hogy ha az
ukik most veszítenek, akkor nem a kormányuk változik csak meg és jön az ukrán acél, gabona stb. tovább, ahogy tavaly
történt volna, hanem az EU nyakán marad egy hatalmas csődben lévő
senkiföldjének az összes problémája, egy összeomlott iparú pénztemető. Persze mindeközben páran
élnek a szakmájukból itt és tőzsdéznek tovább, ami természetes, az élet nem áll
meg. Oké, de amikor kisbüfik látnak most ebben a helyzetben itt, ebben a februárban
szuper beszállót longra ebbe a cégbe, ami nem is jelent most semmi eredményt és beláthatatlan
extra állami elvonásokra számíthat, annak tényleg egy kis beültetés bukéja
van. Nem érvelik túl, hogy mitől akkora nagy vétel most OTP? Ha van egy rés fillérekre innen, amit talán
be sem tölt az nem a profikra tartozik? Mitől a háziasszonyoknak való pálya ez
most és mitől fér bele most, hetekkel a támadás előtt olyanokat nyomni, hogy hát ez aztán 11k alatt, most aztán ajándék? Két lefordulás között, persze lehet felfelé is, csak honnan és meddig… Inkább az a fő üzenet, hogy most csücsülj bele, most ajándék ennyiért és hát ez tényleg bűzlik egy picit.
Mert ez kicsit durva lenne ez a beírásodhoz képest Holnap elindulhat a rés BT-je: https://invst.ly/-5htg Természetesen a 11200 megérintését senki ne vegye biztosra! Lehet, csak 11K-ig néz vissza!
Én ilyen lefutásra számítok: https://invst.ly/-5ffl Persze tudom, hogy TA alapon ezt még elhamarkodott kijelenteni, fubda alapon azonban komoly esély van rá.
Meg nem dolt el semmi, a fibo38 fut a 10.730 szintnel, annal nem varnam lejjebb az elso kis 5 subhullamos impulzust, raadasul oda mutat a (5)=(=1) szokasos egyenloseg is. Azert nagyjunk egy a-b-c felkorrekciora is helyet a kis recovery kilatasban , szoval egyelore ez a realis varakozas Képfeltöltés - Képtárhely.eu - Tárhely ahol megoszthatod a képeidet. (keptarhely.eu) . Az mas kerdes, hogy ha a felkorrekcio szokatlanul kicsi lesz, akkor valoban hamar lejuthat a fibo62=10530 szintig. Na, ha az ala esik, akkor tenyleg gyanus, hogy vege van a NAPOS charton is a felmeno korrekcionak
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!