Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
lehet mínuszolni.. gondolom lemaradtál :):) egyébként: most kimondottan jó a hangulata. usa futures 2% plusz közel, Zelenszkij békét akar.. OTP jót jelentett, EU-s pénzek jönnek, meg új bankok is még vételként a csoportba, tehát jók a csillagállásaink:)
szóltunk itt páran szakmai alapon, hogy a víz alá nyomott labda ilyen teljesítmények, meg idővel javuló háborús, EU-s pénzes helyzet meg tervezett akvizíciók okán stb. jó lesz, de nem kell itt meggyőzni senkit. Írtam, hogy 10.400 felett lesznek új vételek, ha felé megy. Mi így teli vagyunk. Várom az év végi célárat: 12.700-13000 (természetesen nem haragszunk, ha fentebb is menne.. Talán a 7-8000-nél veszek típusú papírnélküli trollok majd most észbe kapnak, hogy lehet kereskedni sem árt néha csak okoskodás helyett..
Igen ismerem azt az időszakot, azt úgy hívták BULL trend, de most egyenlőre még maciban vagyunk! Szerintem, hogy trendfordulóról beszélhessünk, kellene egymás után 3db havi, zöldgyertya. Tehát egyenlőre egy van.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!