Bearishengulfingfangfung nem jott be erstenek … erre mondom ta akkor igaz ga epp likvid a papir . Ha kicsi a forgalom egy balna meg tudja rantani barmerre
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kérem, hogy egy perces néma csenddel emlékezzünk meg azokról a shortokról, melyek a mai napon hősi halált haltak az OTP-s bika patái alatt. Emléküket megőrizzük! . Amúgy észrevettétek, hogy kedvenc shortos csapatunk ma meglehetősen inaktív volt a fórumon? Mondjuk ezen nem csodálkozom. Jelen helyzetben a pozijuknál valószínűleg csak fejük a vörösebb. XD XD XD
Önmagában, ha csak az OTP helyzetét nézzük meg sem fordult volna a fejemben az eladás. Amitől én tartok az az októberi hitelminősítés + az USA kampány véghajrája okozta bizonytalanság. Jobb az ilyet úgy nézni, hogy jelentős mennyiségű cash van nálad. Ettől függetlenül szurkolok tovább az Oti-nak hiszen továbbra is poziban vagyok.
Én tartom még. Aztán ha lassulunk eladok. De most nagyon megy otika. viszont realizáláson majd lassan elkezdek gondolkozni. Attól függ TS ko meglesz e ha közelítjük lehet, akkor az felvihet magasabbra is akár.
OTP részvényesek ide!