Hat sajnos nyilvan kozben felfele araszol a bazisar , de van 13% pluszos tl93 is. Kb 2500-3000 van mar reszvenyem is 150 darab. Azt tovabb tartanam , befektetesi cellal. Osztofizetes miegymas, jo lesz amikor jon az ezres oszti , meg 24 ezres celar jovo ev vegere. Még veszek hozza majd aprankent . Certit bovitek ha esetleg 18 ala megyunk , de most 19200 lehet a savteto. Csak mondom szerintem a juniusi alrol indulo savban megyunk még mindig , kicsit kikacsontottunk fent es lent de emelkedo a sav. Mondjuk engem nem izgat kozep tavra vettem a certiket . Egyelore ev vegi 20 k a cel. Bar 19 nel lehet realizalok mert onnan kisse le fog pattanni tuti. De ki tudja jonnek a hirek meglehet 20 k is. Luminor / srv / fed ezek most amik iranyitjak majd az arfolyamot
a képen a zöld vonal értelemszerűen az irány, nem a pontos TP érték. ha a tetőket összehúzom, mégis pont oda jön ki, ha viszont meredekebben emelkedik, akkor korábban eléri a tetősávot. a zöld, ha akkor ér oda, ahogy rajzoltam, akkor 19150 környéke. Hetesen legkeményebb ellenállás 19000, ha fölé is szúr, max ott zár. tipp. aztán lehet 20k-ig megyünk, van esély erre is.
09.04-es "maszek rajz": https://kephost.net/p/MTM3MzA4Ng.png Néha kell egy kis lendület. tötymörögve nincs trendvonal törés. "csak úgy csattogjanak a stopok", hát ma ez történt. + azért ne felejtsük el,h Nasdaq -2%-ból csinált +2%-ot...tegnap. aki nem hiszi, járjon utána. Grat a longosoknak! El kell ismerni, végre újra 18500-nál!
Képzeld Beze belevettem a BUX mellett az OTP-be is. 6000 TL88-at tegnap amikor 18000 alatt/körül volt az ár. Már eladó! 4900-ért bárki viheti :) Megveszitek?
Te én nekem mindegy én soha nem pontozok legfeljebb ha látok valami építő hozzászólást. Én azt se pontozom le aki engem elküld melegebb éghajlatra:) . Nem akarok személyeskedni de én hoztam fel, így vállalom a felelőséget mások miatt is. Én nem ítélek el senkit ezért fórum a fórum. De azért vannak itt igazi szakik is! Dani egy fura jelenség számomra! Pomperj meg tanult, csak másként látja a dolgokat. Pakk meg egy zseni csak sokszor fordítva gondolkodik. :)
OTP részvényesek ide!