Valószínűleg akkor adom el, amikor megjelenik egy nagyobb áttételű certi (ez valószínűleg nemsokára megtörténik). A céláram még elég messze van: szerintem teljesen reális a 23-25 ezres értékeltség a jelenlegi makrogazdasági és nemzetközi környezetben.
A trendforduló óta minden ellenállásszint előtt ment a korrekcióvárás, meg most zuhan majd be, mert emelkedett 3 napot, stb. Aztán azóta lassan 90%-ot ment akkor is, ha valaki nem ugrált ki-be. Tudjuk, hogy nem megy az égig, ez az egy tuti. De biztos, hogy azt kell nézni minden este, hogy holnap már biztos tolatni kezd a vonat, mert már egy hete előre ment?
Kellenek az ilyen vélemények is. És még igaz is. Ricsinél nem volt srv látjuk hova küldték. Lehet tényleg ment volna a 200 naposra ez is. Mondjuk ott voltam a hülye hogy nem fért a fejembe minek veszi Sanyi bácsi ha lejjebb fog esni még egy ezrest is akár 17k-nál. Hát ezért vette..
16600-14700 között egy szakasz van ahol volt valamiféle visszateszt, 16000-15500 között. Onnan lefelé légüres tér 14700-ig. Egy tl 90 kiütéssel 250k darab fog rotyogni. Az nem sokkal van alatta egy átlag napi forgalomnak. De ennek most az áhitatban nincs helye, nem téma, de én azért nem zárnám ki, sztem alá megy a 16500-nak ha úgy alakul (mindegy h miért)
Csupán egyet görgettem vissza, de elèg is volt.. Lènyeg,hogy megy amerre vártuk, vártam már 13.500-tól èves távlatban - igaz gyorsjelentésnèl kicsit meglepett, hogy nem erről a szintről vártuk minimum - így idegeskedni nincs ok. VIX index is 131.napja 20-as èrtèk alatt.. stabil a piac röviden:) Aki vajon 16-ra meg alá várta, illetve gőzerővel győzködte itt a népet most örül e,vagy megjátszotta e?? Írtam sokszor, hogy lehet az OTP ellen fogadni, csak èpp nem nagyon èri meg..😀 Természetesen úgy kereskedtek ahogy akartok, de sokszor sok ember beírta, hogy nyárra gyanús, hogy már 18-19 ezret karcolja majd. Azt is, hogy miért..! Azonban léteznek a bárkinèl is okosabbak tudjuk. Ok várják továbbra is a 8ezret😂
Egy paraszthajszálon múlt. 16600-at 2x letesztelte és egyébként ki is esett az oldalazásból csak a jóisten srv megmentette. Ha abból erővel kilép + akkor volt az iráni balhé is, akkor most 14-15-ről beszélgetnénk. Nem fog az égig menni. És a korrekció nem 50-100 ft lesz napon belül meg hasonlók. Ugyanolyan látványos lesz mint az emelkedés.
En jo ideig tartottam es eloszor 18300 nal realizaltam . Vettem vissza par szaz certit , azokat holnap kipattontom. Erik a korrekcio szoval ovatosan , vagy mashogy szolva aki hosszutavra vett es nem akar ugralni annak mindegy , de ha egy kis certizes a cel akkor esetleg eladhat ugy hogy kicsit kesobb visszavesz.
Ebben teljesen egyetértek veled. Ami itt ment 16800-17000 körül , meg a sok ijesztés. Engem is kiráztak innét valahol 17600-800 körül teljesen. Azóta tán egyszer volt egy köröm mikor reggel vettem du eladtam.
Tettem ma be vételt, de szerinted teljesült? :D A partvonalról figyelek. És még csak azt se mondom, hogy várom, hogy leverjék, hogy vehessek. Nem akarok én senkinek se rosszat. Korrekció majd eljön egyszer úgyis. De azért realizálgassatok is néha és gyertek át Ricsibe. :) Nem mersz igaz Macus? :))
OTP részvényesek ide!