Persze,lehet majd venni.. Csak mint említettem már párszor,az idei év más lesz mint a tavalyi volt. Itt lesznek hullámzások bőven..certi kiütések is lesznek..Nagy bátorság kell belevenni egy közeli kiütésű certibe.. Minél inkább nyomják fel az indexeket,annál biztosabb vagyok benne,hogy március körül jön a kijózanodás..Lehet pont akkor,amikor legjobban várjuk az OTI szárnyalását..
Március 1-jétől válnak érvényessé az MSCI indexben a február 12-én közölt változások. Ez alapján a standard MSCI indexben a szabad közkézhányad változása miatt (amelyet az MSCI egy belső metodológia szerint számol, s nehéz reprodukálni) az OTP súlya mintegy 6 százalékkal csökken. Ha ezt lekövetik az indexkövető alapok, akkor mintegy kétnapi átlagos OTP forgalommal csökkenthetik a tartott részvényállományt. Erre a február 12-től 29-ig terjedő időszakban adatik meg a lehetőség, de a tapasztalat szerint az utolsó pillanatra szokták ezt hagyni. Ez ugyan átmenetileg negatív lehet a bank részvényárfolyamára nézve, de összességében korlátozott árfolyamhatásra számítunk. ERSTE ( nincs OTP-m csak olvastam más ügyben, hátha valakinek fontos lehet )
Hát a reggel várt kitörés egyelőre elmaradt.. Macus amúgy mit veszel,ha esetleg visszajönne 17100-ig? Mert se tl90,se tl89 nincs. tl 88 van 3800-ért,meg tl87 4800-on? Így utólag nagyon bánom persze,hogy nem vettem 1200-őn tl90-et 16500-ös állásnál..hozott volna vagy 5m-t mostanáig.. Pedig tavaly is ugyanígy indítottam egy 1200-es certivel..érdekes,akkor nem tartottam a visszaeséstől..
OTP részvényesek ide!