Persze, hogy 100-300 mozgás pont benne lehet minden napban, csak az nincs benne minden napban, hogy a nyitóhoz képest megy 350-400 pontot s közel 4% pluszban vagyunk, jelenleg. Nap végére 8 yard felett is lehet a forgalom, ami sokkal magasabb az átlagnál.
annyi támpontot azért ki lehet következtetni, hogy az alapszabály szerint a kifizetés előtt 5 munkanap, ezért ha június 5-től kezdik a fizetést akkor elvileg május 29-én kell majd birtokolni
Többeknél megy a kamillázás, mire fel az emelkedés, holott nagyon egyszerű: hazánkra jellemzően jó szokás szerint a hivatalos bejelentés előtt 1 nappal megindult az emelkedés benne. A bejelentés pedig a 60%-os kötelező értékpapír tartás az alapoknál! Erre 2 hónapjuk van. Azaz ha egy alap részvénytúlsúlyos, akkor 60%-ra kell feltolni a részvény pakkját...és nem nutexxel fogja feltölteni, hanem blueval! https://www.portfolio.hu/podcast/20230428/ket-honap-es-itt-a-fordulat-kiderult-hova-mehet-a-magyarok-penze-612218
Értem, én így látom: Eddigi átlag forgalom kb: 6Milliárd körüli volt naponta. Most hogy az közel lefeleződött, 3,5Milliárda és ezt elkezdte hozni (inkább megközelíteni) Otillia, az már 6 szoros mega giga forgalom? Átgondolom, mert lehet tényleg én látom rosszul. Nézem, nyitás óta emelkedett 300.-Ft-ot. ez még nekem mindig csak egy kis felpattanás, ezt eddig is hozta az elmúlt időben 100-300.-Ft simán benne van minden napban akár pluszban vagy mínuszban. Átgondoltam, de még mindig így látom. De örülök veletek együtt az örömötöknek, ne hogy félre értsd! Csak óvatosan ne hogy jégkockát csináljon sorra Otillia! Hajrá! Hurá! Szuper! :)
Hát a ki-be ugrálás sem a tuti azért.. a közelmultban többször le szurkalt a 9.700-as árfolyamokhoz,ott ha mindig megijedtem volna,akkor most nem lenne 10.600-as..Ha egy trend beindul,akkor hagyni kell kifutni.Meg a túl közeli stopokkal is vigyázni kell,ha bent akarsz maradni. Amúgy az a 10% már most több mint 50,mert certiben ülök,kb 1 hónapja..Ezalatt egyszer ugrottam ki,azt is megbántam,mert dragabban tudtam visszaszállni..
OTP részvényesek ide!