En nem karogok. En is orulok, hogy megmozdult a piac. Igaz bohoc forgalommal. De azer Azt latod, hogy akar meg minuszban is zarhat? Nem ertem a pezsgobontast? Majd ha 20-25 milliarddal veszik, akkor elfondolkozok, hogy mi tortenik. De most, bocs de ez vicces
Nem fog. Az túl egyszerű lenne. Lesz még addig jópár hullám. A kérdés az, mikor kell majd eladni és mikor újra visszavenni. Holnap, vagy csak egy hét múlva. Ezt most még nehéz megmondani.
Sziasztok! Szerintetek abban lehet valami hogy sokan inkább jobban fizetős osztalék papírokban csücsültetik a pénzüket... De ahogy annak megtörténik a kifizetése megszabadulnak tőlük legalább is nagy részüktől és van esélye annak hogy jobban be indulhat az OTP ? :/
Megerősítem. Részvény tarnzakcióknál az szja-t neked kell bevallanod és megfizetned. A kereskedő nem vonhatja le, mert az adóév végén az összes nyereséged/veszteséged után számíthatod az adót. Érdemes a veszteséget is beírni, mert akár a következő években elszámolhatod. Más a helyzet a befektetési alapokkal. Ott a bank vonja, és ami egy kurva nagy szemétség, nem számolhatod el az esetleges más alapnál keletkezett veszteséget. Sőt, még úgy sem, ha felhigítod a pakkodat. A nyereségesről levonja, a veszteségessel nem foglalkozik. (én így jártam)
hát igen, kicsi a forgalom, jön egy eladó tud menni le meg fel is, ha jön vevő, nagy ugrás már csak az unios megállapodásnál lesz,de akkor legalább 2-3ezer pont
OTP részvényesek ide!