bankok pirosodnak, mintha valami fordulat féle alakulna a kinti nagy happyból..lehet ennyi volt ez a fel kör, Húsvéti szünet is jön....zsebre kell tenni akinek van 10000 alattról szerintem....
bankok pirosodnak, mintha valami fordulat féle alakulna a kinti nagy happyból..lehet ennyi volt ez a fel kör, Húsvéti szünet is jön....zsebre kell tenni akinek van 10000 alattról szerintem....
visszavettem.. nem lehet piaccal szembe menni.. asszony mehet a lidlibe sonkát venni ,) 120-080ig vártam egy visszahúzást.. Az is benne van..most engedik kiszállni a VIP-eket..mert olcsó eur.. de meglátjuk.. vannak érdekes kötések... az biztos a piacon itt vannak a tisztánlátók.. molom richterem van egy pakk.. az jobban mozog, van 4ig is..
Na igen! A trend/célár is oda mutat, de nem dőlünk be neki! Azért vannak a támaszok, hogy beintsenek! Ha nem, akkor szívás ezerrel!!! Még "ráérünk arra még!" 😃
Itt egy érdekes fordulat lehetősége, ha... A fej vállat még nem lehet elvetni, de van egy fülesünk is , ami nem igazán érdekes, mert nem trendfordító, de sokszor előfordul a trend alján...! Az emelkedő háromszög viszont trendfordító, az még jól jöhet...:))) A fej váll egy erősebb, hosszabb időtávos alakzat, de a kis háromszög kibillentheti! Meglátjuk mit terveztek odafent..😃 Sajnos nem lehet minden kiszámítani! https://ibb.co/rFt1wKm
OTP részvényesek ide!