Tegnap délután miatt zavart érzek az erőben és erősen bizonytalan vagyok. Kicsit olyan, mintha az átmenti csökkenés, amit mára vártam, előbb kezdődött volna, de nem értem az okát. Esetleg azért van, mert egy nappal rövidebb a hét? Viszont a középtávú, enyhén emelkedő trend változásának tegnap sem volt jele. Legvalószinűbbnek azt látom, hogy nyitás utáni emelkedést követően egy nagyobbacska esés lesz napközben, de a végére visszakapaszkodik a tegnapi záró környékére.
elmondtam már sokszor.. nagy részét eladtam és vettem belőle osztalékrészvényeket..MOL , Dunahouse, Telekom, ZWACk, Richter.. meg van némi nutex is.. de egy kevés OTP megvan. és ha uygérzem akkor beszállok nagyobb tőkével OTPbe ujra.. én 2 irányba is tudok gondolkodni.. Most uyg érzem OTP még emelkedni fog ennyi...
pedig ha visszaolvasol nap mint nap r, nem nagy képűség de szionte alig tévedek az irányokkal, de még a zárókkal se.. 6 ból 6 részvény apafej zöld.. oszt még osztalékok sehol..valamit csak sejtek..nem mondom hogy nem tévedek...
OTP részvényesek ide!