Az a vicc, hogy velem akkor csinálták ezt 2017-ben amikor alsó limiten akartam venni Opust, de nem tudtam emiatt a fos miatt, utána felső limit lett...akkor több millió bukóm lett miattuk így...és ez vannal letudják
Ne is mondd, az OTP a legpechesebb szolgáltató. Máig emlékszem, hogy pont Április 1-én amikor a MOL (az a cég amiben az OTP 5% tulajdonos és Csányi igazgatósági tag, de ez most mindegy is, semmi köze az egészhez, nem is értem minek írtam ide :) ) alapítványos történetet bejelentették lehalt a rendszer és délutánig nem is nagyon lehetett lekereskedni a hírt. Szóval velük mindig pont a legrosszabbkor babrál ki a technika ördöge, roppant balszerencse!
Igen,de a kiesett kereskedés miatt bukott nyerődet,vagy elszenvedett bukót senki nem írja jóvá.Volt már ebben részem párszor!És még mindig nem megy ez a xar.Nyitnám az otp shortot,de nem tudom.Longolnám a daxot de nem tudom.Bosszantó!
Most végre visszahivott a brokerem. Semmirol nem tudnak,de koszoni hogy jeleztem. Majd hiv ha tud mar valamit mondani. Ja es elnezest kert,hogy 1-2havonta ezt csinaljak velunk. (Montdam hogy mar vagy 8an irtunk a forumra hogy nem megy)
Nálam 9.26 óta nincs adat. Írogatok a chaten egy Tamarával meg egy Brigittával. Nulla előrelépés.Semmiről nem tudnak.Ja és nekik nincs ott kimeno hívás lehetoseguk,en telefonaljak.
Jelenleg minden ügyintézőnk foglalt.Hívása fontos számunkra,kérjük,hogy kollégánk jelentkezéséig tartsa a vonalat!Megértését és türelmét köszönjük! Ezt a szöveget hallom ötpercenként.És közte meg az idióta komolyzene szól. És majd megint egy nem várt technikai probléma lesz a ludas,már hallom előre,ez szokott lenni általában. Szánalmas!
OTP Direktbroker problémák