Azt kell nézni mint mond és mit tesz egy ember. Jelen esetben egy leszbikus nő. Az AFD vezére. Én nem a borszine, nemi indenditasa, és nem a sri lankai barátnője, vagy leszbikussaga alapján ítélem meg. Ha ő azon tények és igazságok alapjan amik se nem vitatható se nem cafolhatok, és Németország érdekét nézik a kontrolalatlan migracioval szembe, és NGO szervezettel szembe A tönkretett Német ipar elleni felszolalalasaval, mert én se tudom, hogy a libas zöldek kiknek az érdekét nézik, de nem úgy néz ki, hogy a Német népét! . Hát direkt szándékosan se lehetne jobban szk.rni a Nemet ipart......
De már nagyon unalmas hogy a libas neolibsi bolsevistak, hirtelen homofoba válnak, ha AFD vezetőjenek némi indenditasa szóba kerül... Röhejes. Ki baszott. l!! Ilyenkor hol van aWOKE izmus meg az elfogadás? Ja sehol.. Mikor mik a az USA nagytőke érdeke. Azt szervilisen kiszolgáló az a No1! Igaz? Az alapján megy a duma? Igaz??
De már nagyon unalmas hogy a libas neolibsi bolsevistak, hirtelen homofoba válnak, ha AFD vezetőjenek némi indenditasa szóba kerül... Röhejes. Ki baszott. l!! Ilyenkor hol van aWOKE izmus meg az elfogadás? Ja sehol.. Mikor mik a az USA nagytőke érdeke. Azt szervilisen kiszolgáló az a No1! Igaz? Az alapján megy a duma? Igaz??
OROSZ-UKRÁN háború