De b*kker nemértem... Az emberek végignézik, meg veszik fel telóra, ahogy elviszik azokat a szerencsétleneket... ahelyett, hogy együtt ellenállnának... tiszta agyrém. Szerintem itt is ez lenne...
Bizonyára a lelkiismerete nem engedte, hogy a bejelentse a mozgósítást, azután reggelre meggyőzte a párton belüli ellenzéke, hogy ez most aktuális:) Amennyiben meg akarja tartani a tengerparti viskóját (az ő Elba szigetét) akkor nincs mit tenni a polgári lakosság segítségére tud csak támaszkodni:) Szerintem már nem ő írányít. Ellenben Lavrovra nagyon oda kell figyelni, ő nem Gorbacsov!!!
Megkezdődtek Oroszországban azok a tüntetések, amelyek Vlagyimir Putyin bejelentése ellen tiltakoznak, miszerint a tartalékosok részleges mozgósítását rendelik el az Ukrajnában zajló úgynevezett „különleges katonai műveletben”.A háborúellenes Veszna mozgalom a mozgósítás elleni tiltakozásul ma helyi idő szerint este hét órára tüntetéseket hirdetett Oroszország városaiba. A szervezők a honlapon közzétett felhívásban azt írták:Nem kell meghalnod Putyinért. Szükségük van rád Oroszországban azoknak, akik szeretnek. A hatóságok számára te csak ágyútöltelék vagy, akit minden értelem és cél nélkül herdálnak el.Egyúttal felszólítják az orosz hadsereg egységeiben és a frontokon szolgálatot teljesítő katonákat, hogy tagadják meg a szolgálatot, illetve a lehető leghamarabb adják meg magukat. A mozgósítások elleni tiltakozások egyelőre kisebb léptékűek Oroszország számos városában, ám elvétve így is letartóztatások kísérik az akciókat. ——- Kezdődik a józanodás a háborús mámorból. Aki meg meg akar halni, megy Ukrajnába.
persze, reggel én is megnéztem a fordítás részleteket és ezeknek a baromságoknak - úgy, ahogy az eddigieknek - semmilyen valóságalapja nincsen, mélyen az észak-koreai ökörségek alatt van már
A franciák erősen gondolkodnak, hogy Leclerc MBT-ket küldenek az ukránoknak. Hátha az első fecske tavaszt csinál. Nyugati MBT-k ellen semmi esélye az orkhadnak.
Többször lőtték az ukik a melitopoli repteret az elmúlt hétben. Ez is lehet csak terelés, de nem csodálkoznék, hogyha a harkivi irány mellett Melitopol-Mariopol felé is beindulna egy harnadik, egyidejű offenzíva. A herszoni front úgy van jól, ahogy van. Felörlik-megölik a harcértéket képviselő orosz erők legjavát. Kiváló. A végén még mákjuk volt az ukiknak, hogy árulók voltak Herszonban, és nem robbantották fel a hidakat a háború elején. A ruszkik gyépés vezetése miatt halhat most ott 20-30 ezer orosz katona "hősi halált". Egyszerűen remek. 🤗
nem az, de abból indul ki, hogy amit Putyin mondott, az a valóság, nem pedig Putyin fejében lévő kóros fantazmagória, amivel eteti a sötét népét és magyarázza a katonai kudarcot, ez a beszéd az oroszoknak volt címezve, nyilván ilyen blőd baromságokkal nem hozakodnak elő a nyugatiakkal történő tárgyalásokon
Szerintem az ukránok újabb támadásra készülnek, az utobbi napok túl csendesek voltak. A zaporozsjai területen felerősödött a tüzérségük tüze, nem csodálkoznék ha 23-án elindulnának. Akkor kezdődne a "népszavazás".
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik