kellenek a ork-pörkölők, mert Putyin már a héten beküldte az első adagot az egymillió ágyútöltelékből, volt egy szerencsés fószer, akinek gyakorlatilag a mozgósítástól számított 2 napon belül sikerült az ukránok kezére kerülnie, valószínűleg ő a legboldogabb mozgósított per pillanat
"Az Egyesült Államok további 1,1 milliárd dollár értékben segíti Ukrajnát. Ez
egyebek mellett magában foglal 18 HIMARS rakétarendszert, 180 Humvee
terepjárót, 150 katonai vontatójárművet, radarokat és drónellenes
rendszereket."
Azért lehet, hogy látni fogunk meglepetéseket. Az ukik otthon vannak, hidegben is. Az ő hadseregüket el fogjuk látni téli szerkóval, a ruszkik meg ott fognak megfagyni a lövészárokat. 🤗
Akkor lassan véget érnek a kiképzések... Ahogy jön a rossz idő szerintem a nagyobb hadmozdulatokat elhalasszák tavaszig... Havas tájon, hidegbe nehezebb harcolni...
itt a németek válasza is az ál-népszavazásokra: "Októberben Ukrajna megkapja a legújabb IRIS-T légvédelmi rendszert, amivel még a Bundeswehr sem rendelkezik – a német nagykövet."
"A CNN szerint Antony Blinken amerikai külügyminiszter szeptember 27-én arról beszélt, hogy Ukrajna „képes lesz használni” az Egyesült Államok által biztosított fegyvereket.Antony Blinken 2022. szeptember 27-én. A cél, hogy Ukrajna visszaszerezze a megszállt területeit, ahol Kijev szerint Oroszország látszatnépszavazásokat tartott."
viszik is :-) "Napokon belül bejelentheti a Biden-kormányzat a legfrissebb Ukrajna számára összeállított fegyvercsomagot, amelynek értéke meghaladja az egymilliárd dollárt – tájékoztatták a Reuterst amerikai kormányzati tisztviselők. A csomag magában foglalja a HIMARS indítórendszereket, ezekhez való lőszereket, különböző típusú drónelhárító és radarrendszereket, valamint alkatrészeket, képzési és technikai támogatást – mondta egy, a tervről tájékoztatott forrás."
Nagyon helyes, vigyék csak oda az amerikai csúcstechnikát. Aki atomcsapással fenyegetőzik , az ellen minden megengedett, miért ne mehetne oda a csúcstechnika is.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik