Oké értem én, hogy Te tájékozott vagy, de vajon a társadalom mennyire " érintette meg" ez az ügy. Amúgy önkormányzati pénzek is " parkoltak a Questornál"...
Arra fel, hogy a sperma odaszólt: vegyék ki a betett pénzt mert Tarsoly holnap csődöt jelent, ugyanis este telefono szólt a geczinek. Ez CSŐDBÜNTETT, BENNFENTES KERESKEDELEMMEL, 20 mrd -ban érintett ocsmány Vigyor.
Nem tudom hogy a politikai érintettség befolyásolta- e a pártok támogatottságát, de a politikai szereplők érintettsége nyilvánvaló. A háború és az időjárás mellett ez vajon fő hír lesz- e itthon?
A legókosabb fideszes közlegény, lánci tamás, az ávh tejhatalmú hasznos okosa már dolgozik az idegenből jött ezermilliárdok tulajdonosának megbírságolásán, ha nem ad információt a pénz eredetéről.
Ilyen háborús és migráns veszélyes időkben nem kell ilyen pitiáner dolgokkal foglalkozni..."A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendeléséről, valamint a válsághelyzet elrendelésével, fennállásával és megszüntetésével összefüggő szabályokról szóló rendelet 2025. március 7-én veszti majd hatályát.A kormány először 2016 tavaszán rendelte el a migrációs válsághelyzetet, azóta ezt többször meghosszabbították. Emellett háborús veszélyhelyzet is van Magyarországon."
Arról nem beszélve, hogy a hidrogén előállítása földgázból többszöröse pl. a benzinnek. A zöld hidrogén pedig ehhez képest is 3-4x drágább.
A szállítása is sokkal macerásabb, ill. a 700 bár előállításához rengeteg villamos energiára van szükség. Összességében a hidrogén felhasználásának hatékonysága csapnivaló, ha jól emlékszem 15% körül van.
A hidrogén nem az elektromos hajtás alternatívája.... sőt.... Attól függ mire gondoltál. Ha üzemanyagcellában használjuk, akkor ugye eleve elektromos áramot termelünk vele, onnantól elég magától értetődő, hogy hogyan tovább.... Ha belsőégésűben akarod elégetni, akkor sem úgy tevődik fel a kérdés, hogy hidrogén vagy elektromos. Ugyanúgy lehet attól a hajtás elektromos..... A hidrogénnel a probléma viszont a csapnivalóan szar energiasűrűsége.... és mint alább egy szakértőtől megtudtuk, francnak sem kell 2-300 km hatótávú autó...... (hát ha még megtudná, hogy cseppfolyósítva 700 báron akarják hurcolni az autó tankjában.....valahol egy elpukkan, aztán jönnek a korlátozások Koreában...)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!