Én csak a hangulatot és a híreket szkennelem mindben, mert már beállítottam a saját indikátoraim, elemzéseim a chartra, így kereskedni egyáltalán nem kereskedem a beírások alapján. Van pár "indikátorhozzászóló", ahogy lentebb írtam, akit ha észreveszem, hogy írt, megerősíti vagy nem erősíti meg a TA-elképzelésem. . Ha longban vagyok, akkor engem is rosszul érint egy-egy shortos beírás vagy lelkesít egy-egy hívős, de igyekszem nem hagyni, hogy ezek befolyásoljanak a kereskedésben.
Mit értesz oda-vissza alatt? Itt 430-nál és a csúcson, 6×× nél is beírják
Törölt felhasználó2018. 03. 13. 15:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem is értelek, hiszen itt macika a nagy tőzsdeguru bármikor képes neked bemásolni egy otp-s ötös könyvet, ha szépen kéred és persze ez a pozijának is megfelelő... ;-))
A másik általatok kevésbé szakmainak tartott topikba oda-vissza fele szoktak reált írni.. ;-) Mondjuk kérdés, hogy az itteniek mit is értenek szakmaiság alatt.. ;-)
nem nagyon voltam itthon, Romániában meg Norvégiában voltam.Szerencsére nem láttam a zuhanást, különben frászt kaptam volna.Most meg majd felfedezem dél amerikát... Szóval most megint nem nagyon leszek egy rövid ideig (remélem egyben jövök haza). a faktor
Opus real.