Emlékezzünk csak ? A Csabatájt is eladták majd 1 éven belül vissza !!!
Itt bármikor,bármi előfordulhat.
Tényleg hihető,hogy az új név lesz kirakatba téve majd a történésekkel.
Olyan név alatt minek "műsorozzanak" már ami megszűnik ????
Új név.
Prémium is meg lesz ! SZVSZ !
Tartom magam ahhoz az elképzelésemhez,hogy amiért lett a Konzum Magántőke alap azért lett csinálva a Közép-Európai Magántőke alap is. VÁSÁRLÁSOK , név mellőzése nélkül.
Név nélkül maradhat a "tulajdonos" !
Igen, a gyorsjelentés ismét pánikot kelthet. Főleg, hogy most a koznum az újoncokat jól beparáztatta...Az a baj, hogy sokan már csak a hírekben hallott, olvasott dolgok miatt is belevettek. És nem mindenki tőzsdézik évek óta. Én emlékszem Rád a Mol topikból. Anno ott kezdtem, Mol részvénnyel. 14 ezren vettem először, aztán 12 ezerért. Majd meguntam és kinéztem a külföldi piacra. Jelenleg is inkább ott kereskedem, főleg az európai bankszektor papírjaival. A kitérő tudom nem idetartozik, csak azért írtam le, hogy én sem vagyok régi "befektető". De a 4 év alatt a higgadtságot, türelmet sikerült megtanulni. Persze a saját káromon is. :) De ez így van jól, később profitálni lehet a tanultakból. És ezt minazért írtam le, hogy lássuk be, sokakat bevonzott a két papír és őket a nagybüfik, sajtó úgy ugráltatja, ahogy akarja. Mintegy bábként.
Sziasztok,
én is ülök egy pakkon optimus (sic!) részvényből. Innen-onnan gyűjtögetve. Persze nekem is sikerült ugyanúgy beragadnom, mint Lastdepositnak. Én is azt az utat választottam, hogy lent bővítettem. Egyelőre nem célom megválnom a részvényektől. Én is látok benne bőven fantáziát.
Hát ahogy elnézem a nagy hasúakat, jobb ha viszel kaját. :-) :-)
Á csak vicc volt. Ezek utána fognak dáridózni , a kisrészvényesek nélkül. :-)
Kaviár, pezsgő, titkárnők, Jajjj. Már megint előtérbe kerültek a titkárnők. :-)
OPUS Global Nyrt.