valaki linkelt ide egy könyvet, abból azt tanultam hogy az ösztönös érzelmeknek ellentétesen kell a kereskedést csinálni.. alapjáraton a kezdő vesz, mint én, aztán megy lefelé, és reménykedik hogy nem fog többet bukni.. amikor meg már egy kicsit pluszos akkor fél hogy ismét visszaesik és a nyerő átmegy bukóba.. ha most túléltem egy 590-ig való zuhanást 780-ról, és ültem rajta 2 hónapot akkor már nem fogom 790-en eladni az ziher :) a napizást meg kötéslista és 10-es vagy 20-as könyv nélkül meg értelmetlen csinálni szerintem
Nehéz a napizók élete is. Elkapni, hogy hol van az alja és teteje. Te is elkaptad a tetejét éppen. De gondolom nem fogod dobni a papírt mikor eléri a 780-as árfolyamot, hogy napiz. Mert majd akkor megöl a méreg ha tovább megy onnan mint a rakéta.
Vegul is az OTPnel 0,35a Daytrade, 10 000db-nal 23 800Ft a dij, 680-on veszi 685-nel bruto 50000ft...akinek nem eleg 26K 1 napra...ja es az OTP dijszabasa elvileg nem valami jo...tehat mashol meg jobb feltetelek vannak!
Szerintem itt jóval többen napiznak, mint ahányan bevallják, de nincs ezzel gond, csak furcsa mennyien szidják a napizókat. Gyanús :) A nagyok tudják majd felhúzni az árfolyamot, ha akarják.
OPUS Global Nyrt.