Tegnap nem akartam ünneprontó lenni,BUÉK meg minden, be kellene fejezni már minden fajta tippelgetést, a tőzsdén minden mindig borotvaélen táncol- még a tuti papirok is- lásd 2008, egyik napról a másikra- én és még sokan közülünk végég nézték a szánkózásokat , hónapokon keresztül ment-ugye......, szóval bizzunk a jövőben - az ok- de maradjunk mindig a földön.
https://invst.ly/68nbn Kékkel jelöltem a Pomperj és BuxVelem által említett támasz vonalat. A háromszög alsó szárát tesztelte, ahogy ma várható volt, de nagy gáz nincs, szépen kirajzolódnak az utolsó, egyre kisebb amplítúdójú mozgások, hullámok. Bolli felső ma 708 680-on a pakkot megkaptam, köszöntem szépen. 700 felett bánni fogja az illető.
Új BUX kosár március 1-el lesz. Az még sajnos odébb van. Addig nem tudják itt tartani (hírek is biztos lesznek). A Cece-t nem tudom mikor súlyozzák, de az talán nem is annyira lényeges, mert elenyésző számú rv. forog ott. De simán elképzelhető, hogy a Q1 pangós lesz március 1-ig. Utána viszont jelentés, választások. Én ennek ellenére azt várom, hogy mire oda jutunk, új ATH lesz a mostani 805 helyett.
Új hírek, BUX illetve CECE kosár változás miatti intézményi vételek, Q1-re tervezett Random konferencia (amiről Virág Feri beszélt 2 hónapja). Kb ezek indukálhatnak jelentős vételeket, addig oldalazás.
OPUS Global Nyrt.