Több embert ismerek akik pont a politikai kockàzat miatt nem szàllt be pèldaul 120 ft nàl mikor mondtam neki most 700 ft os tàvlatbol nèzi had kèrdezzem màr meg tőled ha politikai kockàzat te mièrt szàlltàl be ha kockàzatosnak tartod? Itt sok embernek akkor sem fàj ha megfelezi magàt az àrfolyam! Ők már biztosan beàraztàk a kockàzatodat! BUÈK!
Egy fidesz vereségnek nagyobb a valószínűsége, mint ML Simicskalódásának( önjárósodás). Ha valaki spekulál, a politikai kockázattal is számolnia kell, ha elenyésző akkor is. Egy 0,5 ft/ napos átlagos emelkedéssel 2018-ra elégedett lennék.
Üdv és BUÉK mindenkinek! Tippem továbbra is az 1175 Ft! (mivel idén nem érte el,így jó lesz az jövőre is! Első körben lényeg a 4 számjegyű árfolyam! Sziasztok, jövőre ugyanitt! (tulajoknak ma este pezsgőfürdő vagy pezsgő és fürdő,ahogy tetszik :-) )
Üdv mindekinek! Gratulálok mindenkinek akinek volt mersze es kitartása,hogy a tőzsdén fialtassa a pénzét, ami ebben az évben nagyon elkényeztetett minket. Kb. 9 hónapja vagyok érdekelt a papirban, miután különböző alapokból es bluekbol átnyergeltem ide es meg par kicsibe , es ezen az időtávon messzemenőkig felulteljesítette a papir a varakozasom. Ha jobban magamba nézek , a harmadának is rohadtul örültem volna, miközben nekem nincsenek 100k-s tételeim meg több 10M-es likviditásom. EN az évtized lehetőségét láttam es látom az ML galeribe, es ehez hozzájárult a fórum jópár tagja is, akik rengeteg plusz információval szolgáltak számomra. En ismét kihagyom a tippversenyt, persze ettől meg bízom benne hogy a negyjegyu árfolyam olyan természetes lesz, mint ahogy reggel felkel a nap. Továbbra is kiülős a stratégiám, tőkét kivettem, a TBSZ-en + NYESZ számlán meg elvan a maradek . Amit EN szeretnek látni jövőre az ML papírok hazatáján, az nem a 8975-ös árfolyam,hanem több annál, a működő , épülő es erősödő cégbirodalom: - tisztulo ceghalo - fenntartható nyereségtermelő képesség , nem egyszeri tételekkel húzva - napi maxos emelkedések es szakadások helyett +3-5%/ho - tudatos osztalékpolitika - crach eseten árfolyam felezés környéken stabilizálódni Tavasz környéken jövök addig is OPUS UP , vagy valami hasonló ;)
Ahogy látom nagyon pozitívak a tippek :-) Én azt mondom, ha jövőre eléri és stabilizálódik a 900-1000 között valahol, akkor már az is nagy jó, több, mint jó. A Konzis híráradat és brutál tőkeemelés se hozott szinte semmit, ott van ahol előtte. Ezeken a szinteken már nem a hírek fognak hozni egyik pillanatról a másikra. BUÉK mindenkinek!
OPUS Global Nyrt.