Eladod a veszteségben lévő papírokat, majd vissza is veszed. Ki tudod szűrni szépen, lifo, lofo, stb. és darabszámokkal. Így csak a kötésdíjat bukod kb. Egy pillanat alatt van mínuszod és ezt szembeállítod a nyereséggel. Ez az értelme.
Hát igen valószínű hogy egy csepp tudásom sincsen! De ha sokat foglalkozik valamivel az ember akkor van esélye hogy konyítson hozzá! De attól függetlenül nem álmodtam volna hogy valaha ilyen mennyiségű pénzem lesz! De próbálok némi tudást magamba szívni! Szeretném érteni a dolgokat.
Vagy kimaradt belőle. Illetve az elmúlt 1 év "betolom a ház áramat" szemben állnak azokkal akik évek-évtizede tőzsdéznek. Ez is zavarhatja. De hallottuk a sok "károgót" , hogy lufi. S lehetett volna az is. De egyenlőre nem úgy tűnik. Meg láttunk olyat vállakozói körökben hogy nulláról indultak. Meg arra ott lesz egy könyvelő akinek elviszi a számla kimutatásokat. Mindenesetre további kellemes estét! S jó maradék bejgli evést, sörözést!
A realizált nyereségre, és a realizált veszteségre gondoltam én is, és arra, hogy a veszteségnek így csak a 15 százaléka jön le az adóból, a többi tényleges veszteség.
Jó estét mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni hogy havettem áprilisában Opus részvényeket és nem adtam még el. Akkor kell utána májusban adót fizetni vagy csak a következő évben ha jövőre eladom az rv-ket?
OPUS Global Nyrt.