Igaz kevest szolok hozza, de szinte folyamatosan olvasom es remelem fogom is!! Most szeretnem megkoszonni mindenkinek, aki veszi a faradtsagot es hireket, valamit elemzeseket tesz kozze!!!
Mindenkinek teletabis nagyölelés, végre egy energiavámpír és troll mentes övezet....
páran még nem találtak ide, de ha már mindenki itt lesz akkor mondhatjuk hogy itt van már a Kánaán...
Grat a közel 400 hozzászóláshoz, közel két óra alatt :)))
Sziasztok!
Láttam oldalt a nevem, hogy idetaláljak :-))
Nagyon jól esett, megmondom őszintén...
Ezek szerint hiányoztam (tudom-tudom, biztos nem mindenkinek de ezt most ne feszegessük)
Nagyon elmaradtam az olvasással, nem is tudok semmit arról miért van két fórum, azon kívül, hogy megváltozik majd a név, arról tudok.
Igyekszem elolvasni, de nem lesz könnyű, mert Ti legendásan baromira és iszonyúan de borzasztóan sokat tudtok írni...
Hétvégére azért szeretnék képbe kerülni.
Megjöttem a családi pihenésből, közben feltorlódtak a melók, szóval alig érek rá rátok nézni, de majd jövök!
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 23:14
Ide kell jonnod KuKuc! :)
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 23:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Volt egy olyan is hogy lehet o kapott ki 100k-t ezt csak o tudja
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 23:00
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 22:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kitartas! Probaljak majd meg erovel is. Legyunk itt aztan mienk lesz a gyozelem. :)
Azert ott van hogy bar mi lehet, ``Ha valaki azt mondja nekem, hogy lesz még a Konzum 10 ezer forint, elhiszem. És azt is, hogy lehet akár lényegesen lejjebb is. De azt képtelen vagyok elhinni, hogy Mészároséknak nem lesz nagyon, de nagyon jó,,
Meszarosnak biztos de...
OPUS Global Nyrt.