vállalom.. miután bangóné lepatkányozta az ország nagyobbik részét, nyitottam itt egy topikot "je suis patkány" címmel. Törölték, és engem is tiltottak hetekre miatta. O1G topik pedig nem volt gond nekik... vállalom, és büszkén mondom, egyre többen vagyunk. :)
Én és ő? Áh, nem süllyedek addig. A patkány szó szerintem nem sértő (r@), és máshogy nem is lehet mondani azt az állatot, ami az avatarod képe. Vagy mondjam latin névvel? :) Abban igazad van, hogy bárki bármit nem választhat, de találót csak szabad. ;)
:) szerintem arra gondolt hogy kvasztics es te vagytok ugyanaz. szerintem nem. A lentit meg gondolom korrigálod, hogy én patkányt választok avatarnak, akkor más is megteheti hogy azt választ magának amit akar. ;)))
Nem. ÉS nem is véletlenül. Mindössze annyi közös van bennem és Deszcsakafiben (Opus-longot leszámítva), hogy ha ő egy patkányt választ magának avatarként, akkor ezt más is megteheti. Nincs igaza? ;)
Kvasztics_Fedor
ma, 08:35
Előzmény:
szieszta
#5177 "Nézőpont kérdése. Például a "butykos" fedőnevű feléneklő nem adta el 800-on az Opus papírkáit és tapsol a 250--->330-nak. Mivel 400-on vette, nemsokára nullában van. Mire az unokákhoz kerül a papír, lesz kb 200. Nem fognak örülni az aprópénznek." A butykos fedőnevű nem igazán feléneklő még mindig erősen pluszban van, hiszen továbbra is tartja 200 alatti papírjait. Ellenben veled, aki mára még nagyobb mínuszban vagy a tegnapi portfolióddal. XD Az én unokáim legalább látnak pénzt, de a tiédek csak a hitelt öröklik meg tőled. ;)
https://www.vg.hu/velemeny/interju/mozgalmasabb-idoszak-kovetkezik-2-1601633/"A 4iG-ben nemrég csökkent a részesedés. Lemondtak az informatikai területről?Nem mondtunk le róla, csak máshogy tekintünk rá. A részesedésnek elsődleges célja a portfóliónkon belül, hogy a lehető legnagyobb profitot termelje, akár osztalék, akár tranzakció útján."
OPUS Global Nyrt.