Jobban teszed ha odafigyelsz a pénzedre csoki!! Tudod hogy ML csak stroman,minden amit gyűjtöttek neki,szépen mindent kifog adni oda ahova kell már a folyamt zajlik,csak ti még mostsem jöttetek rá!!
Szaros pár milliárddal visszahúzhatnának mindent a helyére. A lopott (vagy nem?) pénzek töredékéből. Olyan (hozzátok eddig) lojális emberekkel b.sztok ki, hogy majd pislogtok attól amit okoztok...
Mekkora rohadék gazemberek ezek. Sok éve lojális vagyok hozzájuk szavazás, politika terén. Lenyeltem még azt is, hogy a szar közmédiát a leghülyébbeknek csinálják, nézhetetlen szar az egész. Már a pesti srácokat sem szivesen figyelem, mert olyanok, mint akiket elárúltak (áldozat arc). Balf.szok voltak a kampányban is a balf.sz "alkalmatlan" stb szövegükkel. A legfontosabb, hogy hazugsággal ellopták a pénzem felét kb eddig. Isten ne adja nektek, hogy teljesen csödbe menjek mert számon fogom kérni, szerintem nem egyedül. Azt sem tartom kizártnak, hogy az a pár száz elkeseredett, átb.szott (hazúg jövőtervek a cégekben) kisbefektető indít el egy olyan mozgalmat, ahol bukik az egész jelenlegi politikai "elit" patk.ny népség. A másik politikai oldalakat alapból utálom, nehogy azzal gyertek, azok meg kitalicskáztak mindent az országból...ezt nektek "cégvezetés": https://www.youtube.com/watch?v=hrTSFKab16U
Csak mondom hogy itt lakok az erőmű mellett. Nem rémhír terjesztésről van szó! Nyáron már kipusztították az egész patak élővilágát! Meg lehet nézni most is hogy néz ki a folyó vize! Felháborító amit művelnek. Nem hogy ausztriát nem érjük utol lassan balkáni szintre süllyedünk.Hála ezeknek a parasztoknak.
-nagyon is jól tudod. Az eredménytartalék terhére vették fel az osztalékot. Akkor ezen én nagyon is csodálkoztam. Első évben, ahogy megvesszük kikapjuk az eredménytartalékot...felettébb furcsa viselkedés. Csak ennyire kellett ez a cég nekik. A Lölönek a harácsolás, ennyi. Szakmailag fingjuk sincs ahhoz miképp üzemeltessek egy erőművet! Vélhetőleg ugyan ez a helyzet lesz az áramszolgáltatási bizniccel is.... A utility szektor komoly tőkét és szakértelmet igényel... Inkább nem írom le mit gondolok róluk...és nem, nem az opus árfolyama miatt!
Kiemelem a lényeget:"A kérdésre Gulyás azt mondja, nem segít ki a kormány senkit, a cég tavaly is 11 milliárdos osztalékot fizetett ki." Ha jól tudom, akkor a kifizetett osztalék a németek által az erőmű felújításra félrerakott eredménytartalék kifizetése volt, amit Mészárosék azonnal kivettek. Maga az erőmű hatalmas mínuszokat termel üzemi alapon. Most, hogy kilopták belőle a casht és rájöttek, hogy még nullszaldósan sem tudják üzemeltetni eladják a kormánynak. az adófizetők és a részvénytulajdonosok pedig hadd cumizanak. Ők pedig lelépnek az eredménytartalékkal. Szép kis történet.
OPUS Global Nyrt.