Nagy volt a hype, mi kisbrokik és pár speka nyomtuk fel az árat, most meg mi dobáljuk, vagyis ti...nem veszitek észre de ti teszitek tönkre az egészet a rinyálással
A közeljövőben számomra az alábbi dolog lesz a fontos figyelni való. Vajon milyen Opi árfolyam mellett ... - ...száll ki ML az Opiból vagy ... veszik ki az Opiból az erőművet és tartozékait? - Akkor kell majd jó irányba mozdulni.
Én is szívok a textmotor önkényes kiemelései és ki nem emelései miatt. :(
Törölt felhasználó2018. 10. 15. 07:01
Nos holgyek/urak! Remelem tetszett a pentek esti/szombat reggeli performansz, vele ez a kis kb. 60 oras hetvegi lecke. Elinditottam a vihart, majd szombat 8 utan mar nem is neztem, de mar akkor megirtam ezt a kommentet, hogy hetfon bemasoljam. A tozsdei pszichot akartam erzekeltetni, mert nem mindenkinek valo ez a terep! Bizom benne hogy a mai napon es utana most mar kemenyen megtartjatok ezek utan a shortosok tuti probalkozasa, verspekak le/felbeszelese ill. KPE tovabbi lehetseges ertekesitesei, kezbol-kezbe adasa mellett. Nekem megvannak a papirjaim, es meg is lesznek meg egy jo darabig. Magatokra hallgassatok!
Sajnos olyan forrásból másoltam át a szöveget, ahol egyes részek (számomra érthetetlen okból) ki voltál emelve. Ezért mindenkitől szíves elnézést kérek.
Törölt felhasználó2018. 10. 15. 05:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves állampolgár! Kifosztás alatt a jog a következőt érti: "Kifosztás
366. § (1) Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett a) úgy vesz el mástól, hogy evégből lerészegíti, vagy bódult állapotát idézi elő, b) az általa más bűncselekmény elkövetése során alkalmazott erőszak, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetés hatása alatt álló személytől vesz el, vagy c) védekezésre képtelen, illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személytől elvesz, Lenne tippem, hogy melyik pont miatt gondolta, hogy Önt kifosztották. :-) Viccet félretéve... segítene megértenem azt, hogy egy 2017-01-26 17:45-kor regisztrált felhasználó esetén miért kellett egészen 2018-10-10 23:27:27-ig várnunk az első hozzászólás megszületésére? Remélem válaszára nem kell majd közel két évet várnom... :-)
Sziasztok! Honnan jön az a feltételezés, hogy a MW megy Estbe? Andy profilja ennél szélesebb (nem csak média), és a hírek pont arról szóltak, hogy több média nem megy Andy kezébe. Ezerféle tevékenysége tlehet betömni az Estbe, de miért pont MW-t?
Opus Global Nyrt Forecast