Hostrucc ? Ma mar kezded erteni, amit tegnap nem, hogy mi koze Kina SSEC-nek az OPi arfolyamahoz? Filus ? Meg mindig ertelmetlen, amit tegnap irtam? . OK. A mai kerdes termeszetesen az, meddig varhato lefele? . a)A minimalis target, TA alapon 429Ft, vagy az ala. Azert, mert 429 volt az (a) hullam alja marciusban. Azt legalabb meg egyszer megteszteli. A most alakulo (C) hullam junius elejen 748Ft csucsbol indult. Eddig nincs az esesben egy olyan vilagos hullam struktura, amibol kovetkeztetni lehetne, hogy meddig megy le. Eleg biztos a 429 elerese, szerintem innen a 490 support ala zaras utan, 90% valoszinuseg. . b)A fundas target ? A korabbi szamolasok alapjan ( OPI toke-erteke 110-190Mrd lehet apportok utan, es 450-550 m db reszveny lesz), nos, ebbol egy osztassal 370-200 Ft/rv savba mutat. Akkor viszont, ha a vilagban bear market alakul, akkor persze a sav also resze a valoszinubb. .. cash is….
Szerintem egyszerűen pénz behajtás van, feltehetően egy nagy tulaj az elkövető. Lehet még egy repülőgépet akarnak venni. Sokan vannak kell egy új gép a Vidi meccsekre.
Ezt mar reg megirtam h meszarosek shortoljak a papirt. Mindenki hulyenek nezett. Mar csak az kerdes h akarjak e valamikor longolni mert az egyetlenem eselyem h kibirjak szallni 1x 0 ban.
Az is működik ám, hogy a nagy és szövevényes Lölő birodalom egyik csendes vagyonkezelője szépen shortolja az Opit. A befolyt összeg meg majd szépen megjelenik, ahol kell. ;)
a)OPi soha nem vett eddig kozkez reszvenyt. Kap eppen eleget az apportokert. Ja, hogy most fog raszokni? Nem inkabb eladni latszik mostanaban? --- > akkor az a lényeg, hogy ezelőtt arról "vitatkoztunk", hogy a kicsik adják, most már felmerül benned kérdésként, hogy mégis csak ADJA a KONZUM PE? Ahogy adja ugyan úgy veheti is. Ki a tulajdonosa a Konzum PE-nek? MErt esetleges árfolyam növekedésen kereshet pénzt, melyet később ismét eladhat. Igaz így az árfolyam lehet sosem lesz 800 felett, de egy 490-800 kört megcsinálhat. Lefele sosem vesz, hanem KÉSZPÉNZEN ül, hisz ha nem csal az emlékezetem, te is ajánlottad, hogy KÉSZPÉNZ a legjobb megoldás lehet!. Várja az alkalmas beszállót vagy terjeszkedik felvásárol. Hogy előnyösebb helyről startolhasson. Strukturálás! Egyetlen egy ALT változatot kifelejtettél a felsorolásból. FUTAMIDŐ meghosszabbítás lehetséges? IGEN vagy NEM? De felesleges is ALT 1-2-3 változatoddal vitatkozni. Neked VOLT-VAN-LESZ igazad. KISSGOODBYE-OTP..... Tisztelet Ámerikán Nostredamus!
Mecsinaltak az evszadat tomeset. 50 ft talan megfogja ezt a szart februar kornyeken. Addig meg 10 forintonkent lefele megtomnek mindenkit. Aki bukni akar vegyen Opus reszvenyt.
Mester, a)OPi soha nem vett eddig kozkez reszvenyt. Kap eppen eleget az apportokert. Ja, hogy most fog raszokni? Nem inkabb eladni latszik mostanaban? . b)Igen, vannak reszveny visszavasarlok. A vilagban igen, a BUX-on egyaltalan nem szokas. Ahol igen, ott erdekes modon mindig felfele, jo dragan szoktak a cegek venni. Es szinte soha nem vesznek lefele. Egyszeru: mert akkor nincs profit es nincs ra penz. Inkabb forditva szokott lenni: amikor nincs a cegnek penze, akkor a tozsden esik az arfolyama, es pont akkor eladja kenyszerben azt a sajatreszvenyt, amit elozoleg a jo idokben megvett. Ezzel meg gyorsitja is az esest. Amit irsz az szep alom, es arrol arulkodik, sose lattal meg visszavasarlasi-aktivitas chartot. . Node, ez OPI eseteben se igy, se ugy nem jon szoba. . c)Hitelek atstrukturalasa? A HUF kamat megy fel, most a 5Y hitel 2.5%-al van feljebb, mint ev elejen. OPI hitelallomanya meretben ez par Mrd tobblet kiadas. A profit maris annyival csokkent. Biztos hogy elolvastad az utolso jelentest? . Egyebkent is? Hova struktural ? Atmegy bond-ba? Vesz svajcifrank hitelt? Ki vesz meg OPItol, evidensen Junk minosegeben, bondot?? Plane kevesebbert mint a bankhitel kamat? Amugy valsag fenyegetes-idejen vegkepp nem ajanlatos HUF arbevetelu cegnek mas devizaban hitelt venni. Szoval nem ertem, vegkepp nem. Tovabbra is jo szerencset. Abban meg lehet bizni.
"OPI a BUX-al egyutt esik, nagyjabol dupla tempoban." Az ilyen kijelentések teszik komolytalanná az írásait. Látott már ön pl. mínusz 208 Ft, $, € stb. részvényárfolyamot?
Opus Global Nyrt Forecast