Én is pluszban vagyok. Nem kicsit. Persze voltam jobban is, sőt bevallhatom, ezt az évemet akkor értékelem pozitívan, ha az év végi egyenlegem magasabb, mint a tavaly év végi. Ehhez valójában kell, hogy Opus jelentősen emelkedjen, még ha a többi részvény hozott is valamit a virtuális konyhára, ez azért nagyon sokat visz. Sok olyan nyerő pozíció is van, akik még 100 alatt vettek tavaly március-június között. És tudod miért van ebből több, mint a 200 felett beszállókból? Mert ők jó eséllyel már megijedtek, és jó haszonnal kiszórták. A 100 alattiak viszont nem félnek a bukástól, mert igen nagy valószínűség szerint nem járhatnak már rosszul...
Életem legjobb és egyben legrosszabb döntése az amikor Konzumot vettem/eladtam. A legjobb, hogy vettem (170-200ft 10K+). A legrosszabb, hogy eladtam 3x . Viszlát.
Orulok ha igy van. Eddig bejott 4 allitas, hogy pluszban vannak. Az olvasok szama nagyjabol 130. Egesz jo lett a becsles. Egyebkent a havi volumen/ar chartokbol precizen is kiszamolhato mennyi a nyero pozicio (egyelore azok tulnyomo reszet a 230-461 kozott, novemberben vettek), de minek ;-) Lenyeg? Ne felejts el stoplosst tenni, ahova jonak latod.
Ezt muszáj voltam lementeni, hogy ha majd megint jössz a "te így megmondtad úgy megmondtad" emelkedésnél,akkor legyen mit mutogatni igazából hova vártad. :)
Opus Global Nyrt Forecast