Tavaly ilyenkor 2,1 Mrd Ft-os adózott eredmény volt,most pedig szaros 119 millió Ft.Ez minden csak nem javulás. Abban bízhatunk,hogy az apportok kompenzálni fognak az éves gyj.-ben.
Aham..100 ftos apporttal akkor 180 millo uj rv jonne a mostani 110 melle... 4 millardos nyresegnel..biztos sokan vennek...foleg hogy itt kaosz lenne egybol
Az a baj sajnos, hogy ezt a jelentést nem fogják végigolvasni az emberek, pedig ha megnézik, akkor kb. egy 10%-os javulás van a tavalyihoz képest (a tavalyi évet meg kellene igazság szerint tisztítani az egyszeri tételektől
Na ne viccelj! A Mediaworksnek tavaly 4Mrd Ft adózott eredménye volt.Az ha átkerül az Estbe több száz Ft-os árfolyam társulna hozzá.Az Opus viszont akkor tényleg elérheti a kaliforniai jós 370 Ft-os célárát.Abban bízok,hogy az apportok feledtetni fogják ezt a gyászos fél éves eredményt az éves jelentésben.
Tisztelt Janos ! Nemtudok higgadt lenni . Itt nagyon sok ember be lett palizva es ki lett tomve. Ez volt a cel ML reszerol h a kisemberek penzet ilyen formaban is elszedjek ! Igen es en voltam a hulye h hittem nekik.
Amikor en irtam ugyanezt a konzirol, meg a jelentesrol akkor oldalakon keresztul kaptam az osztast. Azert arnyaltabb a kep mert 2 honap mulva ezek a szamok teljesen ertelmuket vesztik. Tobbszor is irtam, hogy ezert long nalam.
Hétfőn nagy forgalom lesz... Nagy tételű vevők lesznek... Tehát tudják az ár alacsonyabb, mint az érték...
Törölt felhasználó2018. 09. 28. 18:50
Meglepne ha hétfőn erre a jelentésre nem esnénk.Oké,hogy az apportok még ezután fognak termelni,de ez akkor is sovány eredmény,és még mi lesz ha a Mediaworksöt is átpakolják az Estbe...
Opus Global Nyrt Forecast