Egy higgadtabb nezopont? A hatar-vonal szintek vilagosak, nem? .
a)Lefele teljesen vilagos a helyzet: ha zarni tud 490 ala, akkor sokkal lejjebb megy. Lasd 2 hetes chartomat, azt a 490-es supportosat. Az elojelzes volna erre az esetre, ha par napon belul 520 ala zarna. . Felfele is tiszta a kep. A het eleji chartomon volt egy a-b-c korrekcio, az a atruktura eddig nem negalodott, es meg lehet remenykedni (szerintem lehet), es akkor most annak az abc-nek a kozepe tajan jarunk, a (b) hullamban, ami egy flag jellegu oldalazas eddig. Es meg mindig elkepzelheto, hogy a (c) vege kb. az 580-590 target sav. Ha lenne feljebbrol poziciom , ott mindenkeppen eladnam. . Van egy Elliottos szamozasom is, de elegge bizonytalan, nem teszem fel. Ha veletlen jo, akkor 580-nak egesz jo eselye van a jovo hetre.
Tomik a jo nepet ! Beszaras.50 forintos papirokat 10 szeres aron szorjak !Az 5 blue chip megszuletett !Csak story legyen egyfolytaban h par ev alatt kitomjenek mindenkit azt utanna irany a pince az 50 forintos tartomany.Koszonjuk !
Pontosan! Ez mind a tőzsde-cirkusz része. Nem sok közük van a fundához, a TA-hoz és a valós értékekhez. Minden papírról egyszerre írnak rosszat és jót is. Lehet válogatni. USA-ban annyival kicsit jobb, hogy ott az elemzők a cikk végén kiírják, hogy poziban vannak-e és ha igen milyenben. Ettől még a Seeking Alpha-ban is lebukott az a bizonyos tiszteletes úr a befolyásoló hazug cikkeivel. - Én vettem AMD-t május 7-én 11,57-en, de már júliusban is terjedelmes és alaposnak tűnő elemzések jelentek meg, hogy miért fog összeomlani az árfolyam, mert a funda nem támasztja alá. Most meg ott van ahol van.
Opus Global Nyrt Forecast