A híradóban most fenyítette meg a disznófejű nagyúr alias rezsiszilárd az eont :))) Hogy miért? Mert csökkenti a gáz árát! Érted... A "rezsibiztos úr" ))))
Nálam nem :)))! Kimpaa-t azóta bírom(hiába szidja a részvényeimet), amióta egyszer leírta, hogy Kva régóta tőzsdézik...erre ebben az évben(2017) olyan papírokkal sokszorozta meg a tőkéjét, amiről tulképpen semmit sem tudott, fingja sincs ezekről a névtelen szakról! Na én detto így jártam :)))
Állami lélegeztető gépen tartják, mert sok ember él belőle a környéken. Fel kell újítani, de 20 év alatt megtérül majd. A hitelt is vissza kellene fizetni valakinek. Vagy van egy erőműre való cash a trezorban? ;)
http://168ora.hu/penz/penzeromu-mit-keres-meszaros-a-matrai-reaktorbizniszben-3990 "széntüzelésű Mátrai Erőmű a paksi atomerőmű után Magyarország második legnagyobb áramtermelője, 950 megawattos névleges teljesítményével a villamosenergia-fogyasztás 13 százalékát termeli meg, évente 100 milliárd forint körüli a bevétele. Tavaly a cég nyeresége4,2 milliárd forint volt, ezzel, valamint a céltartalékból kivett pár milliárddal együtt összesen 6,8 milliárd, részvényenként 2000 forint osztalékot visznek haza a tulajdonosok. Az elmúlt évtizedekben nagyjából évi tízmilliárd forintot hozott a visontai cég a befektetőinek. A hozzá tartozó lignitbányák további száz évre biztosítják a működéséhez szükséges energiaforrást."
Április 6.addig ne várj nagy mozgásokat.szerintem addig fel fog menni 700-750 közé de nem egybol hanem 6-8 hét alatt közepes forgalommal.április 9e után várnék ujra pezsgést.
Opus Global Nyrt Forecast