Ezen én is gondolkoztam már, hogy mi lett volna, ha nem nyúlnak bele. Az biztos, hogy leszúrt volna következő nap 400 alá. De most hol lennénk? Ez egy érdekes kérdés és talán azért is fontos, mert közelebb visz bennünket ahhoz, hogy mi várható most.
a konziba bemásoltam a pwc által kiadott jelentést..és abban még nem voltak benne a múlltkori bejelentésből származó apportok..ettől függően azt is leverik mindig ha az opi esik
Szerintem arról van szó, hogy relatíve kisebb tőkével is jobban lehet mozgatni. Ez az oka a nagy mozgásoknak felfelé és lefelé is. Olyan nincs, hogy felfelé limitel 6 napig, lefelé meg 1-2 %-ot korrigál.
ha múltkor nem nyúltak volna bele, akkor másnap be is töltötte volna..aznap senki sem gondolta, hogy +- limit less..ezért kellene még több intézményi vétel
Azert ha szorongatjak is a tobbi miatt,latvanyosan kevesebbet esik mint a masik ketto. A napokban is volt vagy ketszer ,amikor 8% koruli eseseket meguszta 1-2-vel.
bubu csártján 400 alatt volt nemrég. de az mint mondtam nekem meglepi lenne, de a tőzsdén persze szoktak meglepik lenni. Na ha addig lemegy, akkor minden "fontos" rés be lesz töltve, nem lesz min rugózni.
chart nélkül azt mondanám, hogy elérte a felső szárat vagy a bollitetőt..ráadásul ha marad a sorminta /kitörés nélkül pedig az irány egyértelmű/ az okosabbak tudják mit kell tenni
Opus Global Nyrt Forecast